Αρχική Βραβεία Σημαντικές διακρίσεις για τη Celestyal Cruises στα φετινά HR Community Awards

Σημαντικές διακρίσεις για τη Celestyal Cruises στα φετινά HR Community Awards

Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises παραμένοντας πιστή στις καινοτόμες πρακτικές στη διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού απέσπασε πέντε βραβεία

Celestyal Cruises_HR Community Awards 2015_Α
Ο κ. Βασίλης Κορκίδης Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά δίνει το βραβείο Διαχείρισης Αλλαγών στην κα Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises

Σε μια εποχή που είναι έκδηλη η ανάγκη για εκσυγχρονισμό με καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές λόγω και της δύσκολης συγκυρίας που εργαζόμενοι και επιχειρήσεις βιώνουν, η Celestyal Cruises κερδίζει το στοίχημα και επιβραβεύεται.

Celestyal Cruises_HR Community Awards 2015_B
Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Από αριστερά προς τα δεξιά, Μαρία Γεωργαλά, Κοινωνιολόγος-Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, DEA Επικοινωνίας & Πληροφορίας-GCDF, Φρόσω Ζαρουλέα Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Celestyal Cruises και κα Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises

Στις 14 Μαΐου, στο πλαίσιο του HR Community Conference & Awards 2015, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των HR Community Awards, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με στόχο την επιβράβευση αξιόλογων πρακτικών στον τομέα της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού.

Celestyal Cruises_HR Community Awards 2015_C
Βραβείο Καλύτερου Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού: Από δεξιά προς τα αριστερά, Ειρήνη Αποστόλου HR Officer, Celestyal Cruises, Βάσω Αναγνώστου, Δ/νουσα Σύμβουλος & Γενική Διευθύντρια, Epsilon Net, Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, Celestyal Cruises, Κατερίνα Τζιμογιάννη HR Assistant, Celestyal Cruises, Γιώτα Καράτση HR Supervisor, Celestyal Cruises και Μαρία Στυλιανού HR Assistant, Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises, σε σύνολο είκοσι οκτώ βραβείων, απέσπασε πέντε Silver Awards, τις ανώτατες βραβεύσεις των κατηγοριών, καθώς δεν συγκέντρωσαν άλλες υποψηφιότητες χρυσό βραβείο και πιο συγκεκριμένα στις κατηγορίες «Διαχείρισης Αλλαγών», «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», «Πολιτικής Κινήτρων και Παροχών», «Διαχείρισης Απόδοσης & Αμοιβών» αλλά και της κατηγορίας «Καλύτερου Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού».

Η κα Ταλίν Τσαλικιάν, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Celestyal Cruises δήλωσε σχετικά: «Οι διακρίσεις αυτές είναι σημαντικές για την Celestyal Cruises και αποτελούν μια επιβράβευση για τη μέχρι τώρα πορεία της αλλά και την κινητήριο δύναμη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Τα εύσημα για την επιτυχία της Celestyal Cruises δίνονται στην εκπληκτική ομάδα του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, που προσπαθεί κάθε φορά να προσφέρει το καλύτερο δυνατό τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό της εταιρείας».

Η Celestyal Cruises, η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα, επιδιώκει διαρκώς να προωθεί την Ελλάδα, το φυσικό της πλούτο, την ιστορία και τον πολιτισμό της με κάθε τρόπο. Βασική προτεραιότητα της εταιρείας είναι να συνεισφέρει στην εθνική οικονομία και κυρίως στις τοπικές κοινότητες και αυτό το επιδιώκει με κάθε ευκαιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.