Αρχική Αθλητικά Sani Cup – HMRT 2015

Sani Cup – HMRT 2015

‘A weekend of intense Match Racing’
Sani Resort, 1 – 3 May 2015
Sani_CupΈχοντας ενώσει δυνάμεις με το Hellenic Match Racing Tour, το Sani Cup έχει ενταχθεί στο πλαίσιο της ομώνυμης σειράς αγώνων ξεχωρίζοντας για το διεθνή του χαρακτήρα! Αν λοιπόν τα μέλη της ‘εθνικής μας ομάδας’—σε εισαγωγικά πάντα—διαγωνίζονται μεταξύ τους στις οργανωμένες συναντήσεις της Άνδρου, της Πάρου και των Αθηνών, πλέον, στο ‘Sani Cup – HMRT 2015’ οι ελληνικές ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες με εξέχουσες διεθνείς συμμετοχές.
Οι αγώνες έχουν συντελεστή Grade-3 όσον αφορά την ISAF, πρόεδρος της επιτροπής είναι ο έμπειρος Δημήτρης Αλεβιζάκης, γνωστός μεταξύ άλλων και από τη διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ORCi το 2008 στην Αθήνα, ενώ το συνολικό ιστιοπλοϊκό γεγονός τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης με πρόεδρο τον Άκη Τσαλίκη.
Διεθνείς Συμμετοχές:
Team Ulrikkeholm, με κυβερνήτη την Camilla Ulrikkeholm—μία αμιγώς γυναικεία ομάδα από τη Δανία, 1η στην Παγκόσμια Κατάταξη Match Racing Γυναικών και νικήτρια του WIMSeries για το 2014.
Team Anna, με κυβερνήτη την Anna Kjellberg-Ostling από τη Σουηδία—μία αμιγώς γυναικεία ομάδα από τη Σουηδία, 2η για το 2014 στην Παγκόσμια Κατάταξη Γυναικών Match Racing.
Team Alandia – GP Batteries, με κυβερνήτη τον Staffan Lindberg—μία ομάδα από τη Φιλανδία με συνολικά 35 διεθνείς τίτλους στο ενεργητικό της, τρίτη στο παγκόσμιο tour του 2006 και του 2007, τρίτη και πάλι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για το 2007 και το 2011 ενώ για πέντε φορές συνολικά είναι η πρωταθλήτρια Σκανδιναβίας.
Team Turkuaz, με κυβερνήτη τον Celal Tumsen—μία ομάδα από την Τουρκία, 1η στο “Istanbul Match Race II και II”, με συμμετοχή στο “WMRT Argo Gold Cup”, πρωταθλήτρια νέων Δανίας και Ολλανδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.