Home Ειδήσεις στα Ελληνικά Hospitality Forum & Awards 2015

Hospitality Forum & Awards 2015

awardsTα κλειδιά για την ανέλιξη των οικονομικών μεγεθών των ελληνικών ξενοδοχείων πρόκειται να αναδείξει το Hospitality Forum & Awards 2015, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στην Αθήνα με υπεύθυνο προγράμματος το δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Στο πλαίσιο του Forum θα προταθούν μεταξύ άλλων χρηματοδοτικές λύσεις για διεύρυνση των περιθωρίων κέρδους των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, δυνατότητες ρύθμισης των οφειλών τους και κίνητρα εμπλουτισμού του προσφερόμενου προϊόντος τους. Στις τέσσερις ενότητες του Forum θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ομιλητές κύρους από το εξωτερικό αλλά και την ελληνική επιχειρηματική κονίστρα.

Ακολούθως το Hospitality Forum & Awards 2015 πρόκειται να επιβραβεύσει και να προβάλλει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της χώρας που πρωτοπορούν σε επίσημο δείπνο, μέσω του οποίου θα κλείσουν και οι εργασίες του Συνεδρίου.  Το Hospitality Forum & Awards 2015 δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα απλό όχημα επιμόρφωσης και διεύρυνσης της γνώσης του Έλληνα ξενοδόχου.

Στόχος του Forum είναι να εξελιχθεί σε θεσμό, τα συμπεράσματα του οποίου θα αποτελέσουν εργαλεία και παρακαταθήκες μεγιστοποίησης εσόδων αλλά και μελέτης των εκάστοτε νέων τάσεων της τουριστικής αγοράς για τον Έλληνα ξενοδόχο. Επισημαίνεται ότι διοργανωτής του Forum είναι η εταιρεία Εthos Events,  φορέας με ιδιαίτερη εμπειρία στην δημιουργία κορυφαίων εκδηλώσεων παρέμβασης στην ελληνική οικονομία.   

Ειδικότερα οι ενότητες του Συνεδρίου επιμερίζονται ως εξής :
ΕΝΟΤΗΤΑ 1: Πολιτεία και Ελληνική Ξενοδοχία
ENOTHTA 2: Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Ξενοδοχείων
ΕΝΟΤΗΤΑ 3: Τα Κλειδιά της Αναβάθμισης του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος
ΕΝΟΤΗΤΑ 4: Τα Σύγχρονα Εργαλεία Marketing και Πωλήσεων Ξενοδοχείων

Όπως επισημαίνει ο CEO της ETHOS EVENTS, κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, το Hospitality Forum & Awards προσιδιάζει απόλυτα με τις ανάγκες των καιρών. Όπως σημειώνει «Εκόντες άκοντες αναφωνούν ότι ο τουρισμός αποτελεί τη λοκομοτίβα ανάπτυξης της «εν υπνώσει» τα τελευταία έτη ελληνικής οικονομίας. Όντας η ατμομηχανή του ελληνικού τουρισμού ο ξενοδοχειακός κλάδος αναζητά λύσεις που θα επιμηκύνουν τη σεζόν λειτουργίας των μονάδων, μεγιστοποιώντας παράλληλα τα έσοδα και το κύρος του επιχειρηματία ξενοδόχου.

Το Hospitality Forum & Awards εδράζεται ακριβώς στα παραπάνω σημεία επιχειρώντας να δώσει άμεσα εφαρμόσιμες σύγχρονες λύσεις, ενισχύοντας τη φαρέτρα πληροφόρησης του Έλληνα ξενοδόχου, με στόχο τον εμπλουτισμό του προϊόντος του αλλά και τη συρρίκνωση των ανελαστικών δαπανών του». 

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.