Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena


Art in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena


Pallas-Athena-Restaurant-Art-in-the-heart-of-AthensArt in the heart of Athens @ Grecotel Pallas Athena
“Ζω γραφικά σενάρια” του Αλέξανδρου Ανδρουλάκη

Στα πλαίσια της εικαστικής σειράς Art in the heart of Athens στο χώρο του εστιατορίου & μπαρ του Grecotel Pallas Athena, πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2015 η έναρξη της νέας έκθεσης με έργα του Ρεθυμνιώτη καλλιτέχνη Αλέξανδρου Ανδρουλάκη με θέμα “Ζω γραφικά σενάρια”, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαϊου 2015. Ένας φιλόσοφος καλλιτέχνης, συχνά ανατρεπτικός στην πηγαιότητα της έμπνευσης, πολυτάλαντη έκφραση, ικανότατος αγιογράφος, χειριστής της ζωγραφικής ευαισθησίας και μεγάλη κρητική καρδιά στην αποτύπωση του τόπου του. Τα θέματα του κυρίως ανθρωποκεντρικά, έχουν μια ονειρική μεταφυσική.
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη και τα έργα του.
Παράλληλα, την περίοδο της έκθεσης ο διακεκριμένος Chef της Grecotel Σάκης Τζανέτος δημιούργησε και προτείνει ένα μενού εμπνευσμένο από την Κρητική παραδοσιακή κουζίνα με πρώτες ύλες από την φάρμα Agreco. Θα απολαύσετε: Αρνάκι με σταμναγκάθι και σάλτσα αυγολέμονο, αλανιάρα κότα της φάρμας, στάκα με αυγά και άγρια σπαράγγια, στριφτά με σταμναγκάθι και ανθότυρο. 
Επιπλέον, πολλές νηστίσιμες επιλογές όπως: Κρητική σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, ντάκο, ελιές και ανθό κάπαρης, πράσινη σαλάτα με ντοματίνια και γλυκό μπαλσάμικο, Baby λαχανικά με παντζάρια, και φρέσκο κρεμμυδάκι, ξύδι και μαϊντανό, γαρίδες ψητές με πουρέ από φινόκιο, θυμάρι και μοσχολέμονο, λαχανικά ψητά με πέστο ρόκας και σιρόπι ντομάτας, χταπόδι σχάρας με φάβα, ελαιόλαδο Agreco και σιμπουλέτ, καλαμάρι τηγανητό με φρέσκιες πατατούλες, πέννες με φρέσκια ντομάτα και βασιλικό.
Χορηγοί έναρξης έκθεσης: • Agreco Farms • Τα γαλακτοκομικά προϊόντα της Τυροκομικής Αμαρίου: προσφορά του παραδοσιακού καταστήματος Ξαθέρι • Βιολογικό Γιαούρτι “Μπαχρί” • Παραδοσιακά Προϊόντα Ζύμης “Χιωτάκης”  • Παραδοσιακά αρτοσκευάσματα “Τα Σφακιά” • Παραδοσιακά Προϊόντα “Γλυκύρευστα”
“Ζω γραφικά σενάρια”, Ατομική Αναδρομική Έκθεση Ζωγραφικής
15/3 – 8/5/2015, 08.00 -22.00 καθημερινά, Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.