Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20 Μαρτίου 2015, θα εμφανισθούν σπουδαστές του...

Στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 20 Μαρτίου 2015, θα εμφανισθούν σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου

Paraskevi3_20_3_2015_finalΜετά από την πολύ επιτυχημένη συναυλία της τάξης φλάουτου της Βίκης Βασιλειάδη, στις 14 Νοεμβρίου 2014, στην Αίθουσα της Μεγάλης Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιήσουν και δεύτερη τιμητική εμφάνιση στο Μέγαρο αυτό. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών «Παρασκευή στις 3», που δίνει την ευκαιρία σε επιλεγμένους μαθητές Ωδείων να δώσουν δείγματα του ταλέντου τους.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυγκεκριμένα, την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015 και ώρα 15.00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Βιβλιοθήκης) και με ελεύθερη είσοδο, η τάξη Μουσικής Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας και συγκεκριμένα της καθηγήτριας Μαρίας Παπαπετροπούλου, θα παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με τίτλο «Τρίο- Καλαμάτα!», αφού όλα τα έργα που περιλαμβάνει, θα ακουστούν από συνδυασμούς τριών οργάνων.

 

 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.