Αρχική General Το «Εργαστήρι Τουρισμού» ανέλαβε να υλοποιήσει, στη Ναυπακτία, η MTC GROUP με...

Το «Εργαστήρι Τουρισμού» ανέλαβε να υλοποιήσει, στη Ναυπακτία, η MTC GROUP με τη σύμπραξη του ΗΑΤΤΑ

Nafpaktos Nafpaktos limaniΤο πρώτο μιας σειράς ενημερωτικών-εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους τουριστικούς επαγγελματίες εγκαινίασε την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αρτιότερη οργάνωση και προσέγγιση των αγορών ενδιαφέροντος της περιοχής.

Το «Εργαστήρι Τουρισμού» ανέλαβε να υλοποιήσει η MTC GROUP με ομιλητές από τα στελέχη της  με τη σύμπραξη  και του ΗΑΤΤΑ, σε εφαρμογή της πρόσφατης συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας που αποφασίσθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και την εταιρία Συμβούλων Τουρισμού του Δήμου.

Η θεματολογία της χθεσινής εκδήλωσης περιελάμβανε τα δεδομένα και τις προοπτικές της τουριστικής κίνησης για την εφετινή χρονιά, την παρουσίαση έρευνας και ανάλυσης αποτελεσμάτων από εντυπώσεις επισκεπτών που καταγράφηκαν στο TRIP ADVISOR που αναπτύχθηκαν από τον επικεφαλής και τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας Νότη Μαρτάκη και Μάκη Μπίτζιο καθώς και την παρουσίαση εξειδικευμένων τουριστικών προϊόντων και πακέτων από το μέλος του ΔΣ του ΗΑΤΤΑ κυρία Μαρία Αλιφραγκή. Προηγήθηκε ομιλία- χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Ράπτη ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της πρωτοβουλίας του Δήμου να ενεργοποιήσει , ενημερώσει και εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες της περιοχής με στόχο όχι μόνο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και την αποτελεσματικότερη διείσδυση των επιχειρήσεών τους στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού και διάβασε στους παρισταμένους και χαιρετισμό της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κυρίας Σταρακά.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου, περιελάμβανε, εκτός των εισηγήσεων, συζήτηση με τους παρισταμένους, ενώ κατά την απογευματινή συνεδρία  πραγματοποιήθηκαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις των εισηγητών με όσους από τους ντόπιους επαγγελματίες  είχαν ενδιαφέρον να λάβουν ενημερώσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τις επιχειρήσεις τους.
Ο δεύτερος κύκλος, με διαφορετική θεματολογία, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου στην αίθουσα του Ξενία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.