Αρχική Βραβεία Τελετή βράβευσης διαγωνισμού Τουριστικής Φωτογραφίας ΤΕΙ Αθήνας

Τελετή βράβευσης διαγωνισμού Τουριστικής Φωτογραφίας ΤΕΙ Αθήνας

Η νικητήρια φωτογραφία του φοιτητή Ελευθέριου ΧαρτερούΣε ειδική τελετή,  πραγματοποιήθηκε, τη Τετάρτη, 11 Μαρτίου, η βράβευση των διακριθέντων έργων στο Φοιτητικό Διαγωνισμό Τουριστικής Φωτογραφίας του ΤΕΙ Αθήνας με θέμα «Ελληνική Φύση και Ζωή», στόχος του οποίου ήταν η ανάδειξη του ελληνικού «τοπίου» (φυσικά τοπία και μνημεία, στιγμιότυπα της ελληνικής ζωής από την καθημερινότητα ή από ήθη και έθιμα, προσωπογραφίες ελληνικών φυσιογνωμιών).

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμη η Διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας, μέλη της ακαδημαϊκής του κοινότητας, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης», δημοσιογράφοι, επαγγελματίες φωτογράφοι, κ.α.

Φωτογραφία από την τελετή βράβευσης
Από την τελετή βράβευσης

Την τελετή συντόνισε ο Αναπληρωτής Προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας, Καθηγητής Περικλής Λύτρας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ιδρύματος, Καθηγητής Μιχάλης Μπρατάκος.

Φωτογραφία από τη συνεδρίαση της Κριτικής Επιτροπής στις 4 Φεβρουαρίου 2015
Από τη συνεδρίαση της Κριτικής Επιτροπής στις 4 Φεβρουαρίου 2015

 

Το πρώτο βραβείο έλαβε ο Ελευθέριος Χαρτερός, φοιτητής του τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών, της Σχολής Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθήνας, ο οποίος συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από την 11μελή Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού. Το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στη Μαρία Φουντουλάκη, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η Ηλιάνα Μεϊντάνη, ομοίως φοιτήτριες του Τμήματος Φωτογραφίας. Στους φοιτητές που κατέλαβαν τις θέσεις 1-10, απονεμήθηκε έπαινος.

Τα προσφερόμενα δώρα ήταν χορηγία του Vodafone CU και του περιοδικού «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.