Αρχική Αεροπορικά Νέα Η easyJet προσθέτει Fast Track Security για τα easyJet Plus μέλη σε...

Η easyJet προσθέτει Fast Track Security για τα easyJet Plus μέλη σε 34 αεροδρόμια

easyjetΗ easyJet, το No.1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα ότι τα μέλη της κάρτας easyJet Plus, θα επωφεληθούν τώρα από την πρόσβαση στο Fast Track Security σε 34 αεροδρόμια σε όλη την Ευρώπη από 19 Μαρτίου 2015.

Οι ετήσια κάτοχοι της κάρτας easyJet Plus μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν το Fast Track security στα αεροδρόμια της Άμπερντην, Αθήνα, Βασιλεία, Μπέλφαστ, Βρυξέλλες, Βουδαπέστη, Κάλιαρι της Σαρδηνίας, την Κολωνία, το Ντίσελντορφ, το Εδιμβούργο, Φάρο, Γενεύη, Γλασκόβη, Αμβούργο, Λισαβόνα, Λίβερπουλ, Λονδίνο Gatwick, Λονδίνο Λούτον (από τον Οκτώβριο του ’15), Λονδίνο Σαουθέντ, Λονδίνο Stansted , Λυών, Μαδέρα, Μάντσεστερ, Μόσχα, Μόναχο, Νάπολη, Νιούκαστλ, τη Νίκαια, το Παρίσι Charles De Gaulle, Orly του Παρισιού, Πόρτο, Πράγα, Ταλίν και τη Βενετία. Περισσότερα  αεροδρόμια θα ανακοινωθεί σύντομα.

Προκειμένου να πληρούν τις προϋποθέσεις για την υπηρεσία Fast Track security, τα μέλη της κάρτας easyJet Plus, πρέπει να θυμούνται ότι πρέπει να εισάγουν τον αριθμό της easyJet Plus κάρτας τους κατά τη διαδικασία κράτησης είτε από την ιστοσελίδα, είτε από το κινητό app από τις19 Μαρτίου 2015.

Επιπλέον , από της 19 Μαρτίου, τα μέλη θα μπορούν επιπρόσθετα της αποσκευής  με μέγιστες διαστάσεις 56x45x25εκ. θα μπορούν να έχουν να έχουν μαζί τους και μία 2η αποσκευή   (χειραποσκευή/φορητό υπολογιστή) που θα μπει κάτω από το μπροστινό τους κάθισμα (συμπεριλαμβάνοντας το χερούλι και τις ρόδες)

O Peter Duffy, o Commercial Director της easyJet, δήλωσε:

«Γνωρίζουμε ότι όλοι οι επιβάτες, και ιδίως εκείνοι που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, θέλουν συχνές, ακριβείς και βολικές πτήσεις προς τα πιο κεντρικά αεροδρόμια. Θέλουμε να παρέχουμε υπηρεσίες που οι πιο τακτικοί μας πελάτες θα εκτιμούσαν και ταυτόχρονα διατηρώντας την απλή αλλά αποτελεσματική, λειτουργία μας. Πάντα ψάχνουμε τρόπους το να κάνουμε το ταξίδι για τους επιβάτες μας ευκολότερο και αυτό το επιπρόσθετο πλεονέκτημα του Fast Track security θα τους εξοικονομήσει χρόνο στο αεροδρόμιο όταν ταξιδεύουν.

 “Τα μέλη του easyJet Plus είναι ανάμεσα στους πιο συχνούς και πιστούς επιβάτες μας και αυτός είναι ένας άλλος τρόπος που η easyJet δείχνει πόσο σημαντικοί είναι, προσθέτοντας αξία όταν επιλέγουν να ταξιδέψουν μαζί μας “

Η ετήσια συνδρομή του easyJet Plus προσφέρει ήδη αρκετές παροχές που ωφελούν τον επιβάτη,    όπως την υπηρεσία Κράτηση Συγκεκριμένης Θέσης και επιπλέον χώρο για τα πόδια ή στις μπροστινές θέσεις, σε όλες τις πτήσεις, που συνήθως κοστίζουν έως και £ 15.99. Επίσης Dedicated Bag Drop κιόσκια για παράδοση αποσκευών καθώς και easyJet Plus Speedy Boarding. Όσοι είναι ήδη κάτοχοι της κάρτας θα επωφεληθούν από αυτή την καινούργια προσθήκη αμέσως. Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη μπορούν τώρα να επισκεφθούν το easyJet.com με ετήσιο κόστος £ 170.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.