Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 10η HORECA 2015: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

10η HORECA 2015: ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

future-hotel Κορυφαίοι ομιλητές, σύγχρονα εκπαιδευτικά σεμινάρια, διαγωνισμοί, παρουσιάσεις, cases studies, master classes, happenings, αλλά και ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα πλαισιώσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις της επετειακής διοργάνωσης της έκθεσης HORECA 2015, που συμπληρώνει μια δεκαετία επιτυχημένης πορείας.

Η 10η HORECA θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 6 έως 9 Φεβρουαρίου 2015, με τις συμμετοχές των εκθετών να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένες σκηνές που θα στηθούν μέσα στα εκθεσιακά halls και οι δράσεις τους θα είναι όλες δωρεάν και θα μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος επισκέπτης το επιθυμεί. Οι εκδηλώσεις μελετήθηκαν αποκλειστικά για τους επαγγελματίες των κλάδων των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης, ενώ τα θέματα τους ανταποκρίνονται στις πλέον σύγχρονες τάσεις και ανάγκες.

Future Hotel on the Web

future-hotel-on-the--web-H κορυφαία εκδήλωση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας στην Ελλάδα στους τομείς του Digital sales, marketing, promotion, web solutions, κ.ά. αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις και ομιλίες από τους κορυφαίους ειδικούς της αγοράς, όπου θα αναλυθούν τα πλέον σύγχρονα θέματα και ανάγκες της Ξενοδοχίας, αλλά και case studies και επιτυχημένες πρακτικές από όλο το φάσμα της βιομηχανίας θα παρουσιασθούν σε ειδικά σχεδιασμένο stage στο Hall 3.
Οι ξενοδόχοι και τα στελέχη τους, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και να συμμετάσχουν σε διαδραστικές παρουσιάσεις σε τομείς όπως Digital sales, marketing, promotion, web solutions, κ.ά. Η φετινή διοργάνωση θα φιλοξενήσει ομιλητές διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα αναφερθούν στις έξυπνες τεχνολογίες και το διαδικτυακό μάρκετινγκ για τον κλάδο, έτσι ώστε το Future Hotel on the Web να κάνει και φέτος ιδιαίτερη αίσθηση στους Έλληνες ξενοδόχους.

Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλύσουν σε δύο πάνελς θέματα αιχμής: ”Η Αγορά των online κρατήσεων και η σημασία της” (7/2/2015, 14:00) και ”Το Ξενοδοχείο και οι Εγκαταστάσεις του: Αδειοδοτήσεις, Φωτισμός, Αρχιτεκτονική, Graphic Designer. Interior Design” (8/2/2015, 14:00).

Στο stage του 3ου Future Hotel on the Web, οι επαγγελματίες επισκέπτες από τον ξενοδοχειακό κλάδο θα μπορούν να παρακολουθούν εισηγήσεις, και να συμμετέχουν σε workshops και διαδραστικές παρουσιάσεις. Η φετινή διοργάνωση θα εμπλουτιστεί με νέες καινοτόμες δράσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους προσκεκλημένους ομιλητές διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους ξενοδόχους για τις έξυπνες τεχνολογίες και το διαδικτυακό μάρκετινγκ στον κλάδο.

horeca-special-events Διεθνές Forum Γαστρονομίας
Η Γαστρονομία ως μια από τις πιο σύγχρονες τάσεις του ελληνικού τουρισμού, κατέχει ξεχωριστή θέση στην 10η επετειακή διοργάνωση της HORECA. Η καθιερωμένη εκδήλωση του Forum Γαστρονομίας, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συνεργασία της Λέσχης Αρχιμαγείρων Eλλάδας, εμπλουτίζεται σε περιεχόμενο, αναδεικνύοντας τη σημασία του φαγητού ως κορυφαίου τουριστικού προϊόντος. Την τιμητική του θα έχει το πρόγραμμα GReat Kouzina, με τις εκδηλώσεις του 4ημέρου να ακολουθούν τους στόχους του προγράμματος, δηλαδή την ανάδειξη της εγχώριας κουζίνας και της γαστρονομικής κουλτούρας της χώρας μας, με την αξιοποίηση των ελληνικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων και την προώθηση των πρώτων υλών (Sourcing). Επιπλέον, θα γίνουν σεμινάρια για το σύγχρονο στήσιμο του μπουφέ και τις νέες τάσεις στη δομή των καταλόγων, την ορθή αξιοποίηση των διαφορετικών κοπών του κρέατος, κ.ά. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην latin κουζίνα που είναι το επόμενο ανερχόμενο παγκόσμιο trend.

Ο Πανελλήνιος Προκριματικός Διαγωνισμός της WACS στη HORECA 2015
Ο Πανελλήνιος Προκριματικός Διαγωνισμός της WACS θα πραγματοποιηθεί στη HORECA 2015! Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε τρεις κατηγορίες και να διακριθούν φτάνοντας μέχρι τον τελικό του διαγωνισμού της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS) που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το 2016. Ο τελικός του διεθνούς φήμης και κύρους διαγωνισμού “The Global Chefs Challenge” θα γίνει το 2016, στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Συνεδρίου της WACS που οργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας από τη Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Οι προκριματικοί διαγωνισμοί περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες: Global Chef, Global Pastry Chef, Hans Bueschkens Competition (Υoung Chefs, γεννημένοι πριν την 1η Ιανουαρίου 1991).
Οι ελληνικοί προκριματικοί θα οργανωθούν από την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων στο πλαίσιο του Διεθνούς Φόρουμ Γαστρονομίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης HORECA 2015.

HORECA Beer & Spirits Show
horeca-beer-&-spirits-show- Οι πλέον σύγχρονες παγκόσμιες τάσεις στους τομείς των ποτών και της μπίρας πρόκειται να παρουσιαστούν στην 10η HORECA, στο πλαίσιο του Beer & Spirits Show. Διαγωνισμοί, σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις θα πρωταγωνιστήσουν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται καθημερινά καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης. Σε συνεργασία με την Ένωση Μπάρμαν Ελλάδος (ΕΜΕ), οι εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου. Star Bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό πρόκειται να μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτoντας νέες τεχνικές και ιδιαιτερότητες. Οι διαγωνισμοί της ΕΜΕ, εμπλουτίζονται με σεμινάρια και ομιλίες. Η μπίρα θα έχει την τιμητική της κατά τη διάρκεια της HORECA, με σεμινάρια και ειδικές παρουσιάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.