Αρχική Βραβεία Ο Λευτέρης Κανδύλης, ο καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2015

Ο Λευτέρης Κανδύλης, ο καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2015

sommeliersΤον τίτλο του Καλύτερου Έλληνα Οινοχόου για το 2015, κατέκτησε ο κ. Λευτέρης Κανδύλης, Assistant Head Sommelier στο The Ledbury Restaurant London & συνεργάτης της Clarke Foyster Wines στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Καλύτερο Οινοχόο 2015 που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της οινικής εκδήλωσης «Τα ΒορΟινά» στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία,  την 1η Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Στην δεύτερη θέση ο κ. Απόστολος Πλαχούρας Οινοχόος στο DANAI BEACH RESORT AND VILLAS στη Χαλκιδική, συνεργάτης της NESSPRESO HELLAS και στην τρίτη θέση ο κ. Αλέξανδρος Τριανταφύλλου Sommelier στο wine bar “Wine Not” Χαλάνδρι και sommelier στο ξενοδοχείο Δανάη στη Χαλκιδική. Οι τρεις φιναλίστ διακρίθηκαν ανάμεσα σε 14 διαγωνιζόμενους.

Οι διαγωνιζόμενοι δοκίμασαν τις γνώσεις τους τόσο σε θεωρητικά όσο και πρακτικά θέματα που αφορούν το κρασί αλλά και τη γαστρονομίασύμφωνα με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόοων (ASI).

Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό που διοργανώνεται το 2017 στην Αυστρία. Στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό συμμετέχουν περίπου 35 χώρες μέλη της ASI και το επίπεδο των διαγωνιζομένων είναι πάρα πολύ υψηλό. Ο διαγωνισμός οργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Οινοχόων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.