Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεχίζεται η γνωριμία Μελών ΗΑΤΤΑ με χώρους Πολιτισμού- Τόπος Αλλού

Συνεχίζεται η γνωριμία Μελών ΗΑΤΤΑ με χώρους Πολιτισμού- Τόπος Αλλού

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣυνεχίζει ο ΗΑΤΤΑ τις δράσεις γνωριμίας των εκπροσώπων των τουριστικών γραφείων με χώρους πολιτισμού και τέχνης προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να αξιοποιηθούν τα Ιδρύματα Πολιτισμού σε συνέδρια, meetings, κλπ αλλά και να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν που προσφέρεται, με εναλλακτικές προτάσεις προς τους τουρίστες (Έλληνες και ξένους).

Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σειρά είχε ο χώρος πολιτισμού/ θέατρο Τόπος Αλλού, στην οδό Κεφαλληνίας την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου.

Αρχικά, τα Μέλη της Επιτροπής Εισερχόμενου και Θεματικού Τουρισμού του ΗΑΤΤΑ συνεδρίασαν στον ιδιαίτερο χώρο του Θεάτρου και στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Ancient pathos» μία παράσταση που απευθύνεται κυρίως σε ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Πρόκειται για ένα απάνθισμα από κείμενα των τραγικών μας ποιητών Αισχύλου, Σοφοκλή και Ευριπίδη, διαμορφώνοντας μια καλλιτεχνική πρόταση με ιδιαίτερη ταυτότητα, αφού παρουσιάζεται και στην αγγλική γλώσσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.