Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συναντήσεις με την υφυπουργό Τουρισμού της Σερβίας και τους πρέσβεις Τουρκίας και...

Συναντήσεις με την υφυπουργό Τουρισμού της Σερβίας και τους πρέσβεις Τουρκίας και Ισραήλ είχε η κα Κουντουρά

Ypoyrg_SERVIAPresv_TURKIEISRAEL2Συναντήσεις με την η υφυπουργό Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών και Τουρισμού της Σερβίας κυρία Lukrecija Djeri και τους πρέσβεις στην Ελλάδα της Τουρκίας κ. Kerim Uras και Ισραήλ κυρία Irit Ben Abba, είχε χθες η Αναπληρωτής υπουργός Τουρισμού κυρία Έλενα Κουντουρά.

Πιό συγκεκριμένα

Ypoyrg_SERVIAΤην αναπληρωτή υπουργό Τουρισμού επισκέφθηκε χθες στο γραφείο της η υφυπουργός Εμπορίου, Τηλεπικοινωνιών και Τουρισμού της Σερβίας κυρία Lukrecija Djeri.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι πολύ καλές σχέσεις των δύο χωρών και η άριστη  συνεργασία  στον τουριστικό τομέα. Παράλληλα εξετάστηκε η προοπτική περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας, καθώς και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν ότι υπάρχουν ευνοϊκές προοπτικές προς όφελος και των δύο χωρών.  

Στα πλαίσια αυτά το νεοσύστατο  γραφείο του ΕΟΤ στο Βελιγράδι και ο αντίστοιχος Οργανισμός της Σερβίας, θα επεξεργαστούν προτάσεις για την ενίσχυση της ήδη άριστης διμερούς συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι η υφυπουργός της Σερβίας βρίσκεται στην Ελλάδα προσκεκλημένη του ΕλληνοΣερβικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκε την κυρία Κουντουρά την οποία συνεχάρη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβε. 

Presv_TURKIEΕθιμοτυπική συνάντηση στο γραφείο της είχε χθες με τον πρέσβη της Τουρκίας στην Ελλάδα κ. Kerim Uras, η κυρία Έλενα  Κουντουρά.

Ο κ. Uras συνεχάρη  την κυρία Κουντουρά για την ανάληψη των καθηκόντων της και σημείωσε ότι προσβλέπει στην ενίσχυση της ήδη πολύ καλής  συνεργασίας των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Από την πλευρά της η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η πολύ καλή συνεργασία Ελλάδος –Τουρκίας στον τομέα του τουρισμού αποτελεί επιθυμία και της ελληνικής πλευράς και εξέφρασε την άποψη ότι «όταν η γειτονιά μας αναπτύσσεται  είναι προς όφελος όλων».    

ISRAEL2Καθώς επίσης εθιμοτυπική συνάντηση είχε χθες στο γραφείο της με την Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, κυρία Irit Ben Abba.

Η Πρέσβης του Ισραήλ συνεχάρη την υπουργό για την ανάληψη των καθηκόντων της και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με την κυρία Κουντουρά για τους τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης των άριστων σχέσεων των δυο χωρών ενόψει και της νέας τουριστικής περιόδου.

Επίσης κατά την επισκόπηση των διμερών σχέσεων εξετάσθηκε  και η ενδεχόμενη συνεργασία Αθήνας –Τελ Αβίβ στον τομέα του City Tourism.

Τέλος, με την ευκαιρία της επίσκεψης, η κυρία Ben Abba προσκάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού στην επόμενη Διεθνή Τουριστική Έκθεση International Mediterranean Tourism Market (IMTM) που διοργανώνεται στο Τελ Αβίβ,  πρόταση την  οποία η κυρία Κουντουρά με χαρά αποδέχθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.