Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά»

4ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά: Τρόφιμα -Ποτά»

expotrof_2015To 4ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά»διοργανώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στην Αθήνα 30 Ιανουαρίου –  31 Ιανουαρίου 2015.

Επιδιώκοντας την τόνωση των ελληνορωσικών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων καθώς και  την στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων ιδιαιτέρως την κρίσιμη αυτή περίοδο για τις εμπορικές σχέσεις της Ρωσίας και των χωρών της Ε.Ε., το 4ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο πραγματοποιείται παράλληλα με την Έκθεση τροφίμων και ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015», μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τους επαγγελματίες του κλάδου.
 
Εξασφαλίζοντας μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών – buyers, σημειώνει το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, το Συμπόσιο θα αποτελέσει την καταλληλότερη πλατφόρμα συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας μέσω προκαθορισμένων επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Β.

Η ρωσική αποστολή θα πλαισιώνεται από εκπροσώπους δυναμικών εισαγωγικών επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων: αλυσίδες supermarket, εισαγωγείς, χονδρέμποροι, καθώς και ρώσοι εμπειρογνώμονες που δύναται να τοποθετηθούν σε καίρια ερωτήματα για θέματα  πιστοποιήσεων, τελωνειακών διαδικασιών, τραπεζικών διαδικασιών, logistics και άλλων σημαντικών παραγόντων της επιχειρηματικής κοινότητας της Ρωσίας.

Σε στενή συνεργασία για δεύτερη συνεχή χρονιά με την εκθεσιακή διοργάνωση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015», μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου στη χώρα μας όπως αποδείχτηκε από τις περσινές συμμετοχές, το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο απευθύνει μια ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής για όλες τις επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών αλλά και του Εξοπλισμού και Τεχνολογίας Τροφίμων, με στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξη της προώθησης των ελληνικών προϊόντων, διάσημων για την ποιότητα και την ανωτερότητά τους, παγκοσμίως και να προσφέρει  μια ολοκληρωμένη συνάντηση όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στη διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας, εμπορίας και διακίνησης των τροφίμων και ποτών.  Ένας στόχος που ταυτίζεται άμεσα με την αποστολή της ΕΞΠΟΤΡΟΦ που αποτελεί κάτι παραπάνω από μια απλή έκθεση, αφού ο διεθνής χαρακτήρας της ξεπερνά τα σύνορα της χώρας μας, με βασικούς άξονες την προαγωγή του κλάδου, τη στήριξη δημιουργικών συνεργασιών των ελληνικών εταιριών μεταξύ τους αλλά και με εταιρίες από το εξωτερικό.

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του  προνομιακούς όρους συμμετοχής στην  Έκθεση.

Για διευκρινήσεις και δηλώσεις συμμετοχής στο Συμπόσιο και τα Β2Β μπορείτε να επικοινωνείτε με Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο στα τηλ. 210 69 81 127, 211 700 7043 ή στα e-mail: secretary@hrcc.gr;office@hrcc.gr .

Η Έκθεση «ΕΞΠΟΤΡΟΦ-2015» θα διαρκέσει από και θα πραγματοποιηθεί 30 Ιανουαρίου – 02 Φεβρουαρίου 2015 στο Ολυμπιακό κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα. 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.