Αρχική Αεροπορικά Νέα ΟΣΥΠΑ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

ΟΣΥΠΑ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

osypa logoΗ ΟΣΥΠΑ έλαβε ενημερωτική επιστολή από το Υπουργείο Οικονομικών, ότι πρέπει έως τον Νοέμβριο του 2016 να έχει φύγει από τους χώρους του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, κάτι για το οποίο διαφωνεί πλήρως όπως αίνεται και από το παρακάτω δελτίο το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Μετεγκατάσταση ΥΠΑ από το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού.

Με έκπληξη αλλά και οργή, λάβαμε γνώση του από 9/1/15 εγγράφου του Υπουργείου Οικονομικών,  που απαιτεί την εκδίωξη της Υπηρεσίας μας από τους χώρους του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού, με καταληκτική ημερομηνία την 14/11/16. Θέλαμε να ελπίζουμε ότι οι θιασώτες του ξεπουλήματος των πάντων και τα μορφώματα τύπου ΤΑΙΠΕΔ,  θα είχαν τη δημοκρατική ευαισθησία να περιμένουν τον ελληνικό λαό, μέχρι τις εκλογές, να εκφράσει τη βούλησή του, όσον αφορά αυτές τις διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τη περιουσία του και όχι αυτή των πατεράδων τους. Αντί αυτού όμως, «τρέχουν» να προλάβουν να εκποιήσουν, έστω και την τελευταία στιγμή, αδιαφορώντας για το κόστος μετεγκατάστασης της ΥΠΑ, που είναι πολλαπλάσιο από το ουτως ή άλλως χαμηλό τίμημα που πουλήθηκε όλη η έκταση. Το πόσο πολύ βιάζονται επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι, ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει εγκεκριμένο σχέδιο μετεγκατάστασης χωροταξικό και οικονομικό, γεγονός που αποδεικνύει ότι αδιαφορούν για την εύρυθμη λειτουργία μιας τόσο καθοριστικής υπηρεσίας όπως η ΥΠΑ και απλά ενδιαφέρονται να υπακούσουν στα κελεύσματα των εντολέων τους (ντόπιων και ξένων).
Μετά τα παραπάνω, με πλήρη επίγνωση του ρόλου και της ευθύνης μας σαν εκπρόσωποι των εργαζομένων, αλλά και σαν έλληνες πολίτες και φορολογούμενοι, δηλώνουμε απλά και με μια φωνή, προς τους θιασώτες του «πουλάμε και τα ασημικά» :
                                                               «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»

Ο Πρόεδρος                                                              Ο Γεν. Γραμματέας    

Βασίλης  Αλεβιζόπουλος                                               Ρόνης Μαθιουδάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.