Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών καλεί τα μέλη στην Τακτική...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών καλεί τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση

ΙΟΠΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών καλεί τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Ομίλου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, την Τετάρτη 28-1-15 και ώρα 14:00 με θέματα:
    •    Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου για το χρονικό διάστημα από 1-1-2014 έως 31-12-2014. Έγκριση και απαλλαγή.
    •    Οικονομικός Απολογισμός για το χρονικό διάστημα από 1-1-2014 έως 31-12-2014 και Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για το ίδιο διάστημα.
    Έγκριση και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
    •    Τροποποίηση του άρθρου 11 του καταστατικού ως προς την αναπροσαρμογή του ποσού εγγραφής νέων μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28-1-2015 και ώρα 19:30, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.
Παρακαλούνται τα μέλη να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις πριν τη Γενική Συνέλευση στο γραφείο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών (ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00), για να μην καθυστερήσει η έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Tα σχετικά με τη Γενική Συνέλευση έγγραφα θα διατίθενται στη Γραμματεία του Ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.