Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ολοκλήρωση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου στις Σπέτσες

Ολοκλήρωση δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου στις Σπέτσες

Mastografia_SpetsesΗ Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με την υπερσύγχρονη Κινητή Μονάδα Μαστογράφου, χορηγία της εταιρείας καλλυντικών AVON,  ολοκλήρωσε με επιτυχία το ταξίδι στις Σπέτσες στις 22 & 23 Ιανουαρίου 2015 στο Κέντρο Υγείας του νησιού, μετά από κάλεσμα του Συλλόγου Γυναικών Σπετσών.

Κατά τη διήμερη παραμονή της Μονάδας υποβλήθηκαν σε δωρεάν κλινικές μαστολογικές εξετάσεις 100 γυναίκες καθώς η γνώση και η πρόληψη, αποτελούν τους καλύτερους συμμάχους στην υγεία.

Ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών ευχαριστεί θερμά την Ελληνική Αντικαρκινή Εταιρεία που ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκλησή του, την χορηγό εταιρεία AVON,  τις χειρίστριες τεχνολόγους, το Πολυδύναμο Ιατρείο Σπετσών, το τουριστικό γραφείο Alasia travel, τη μπυραρία Μοsquito το Poseidonion Grand Hotel, το εστιατόριο Νερό της Αγάπης και τη Λούση Σακελλαροπούλου για την επιμέλεια και το συντονισμό της συγκεκριμένης εκδήλωσης..
«Κάλλιον του θεραπεύειν, το προλαμβάνειν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.