Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην τελική ευθεία η 10η επετειακή ΗΟRECA 2015

Στην τελική ευθεία η 10η επετειακή ΗΟRECA 2015

HORECA 2015Τελική ευθεία για την μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση της χώρας, την έκθεση HORECA, που φέτος συμπληρώνει την πρώτη δεκαετία στην υπηρεσία των Ελληνικών Ξενοδοχείων και των σύγχρονων επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης.

Η 10η HORECA 2015 ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 9 Φεβρουαρίου, φιλοξενώντας στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του Ξενοδοχειακού και του ευρύτερου Επισιτιστικού κλάδου. Οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν στις δεκάδες χιλιάδες των επαγγελματιών επισκεπτών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό,  όλες τις σύχρονες λύσεις που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο τουριστικός κλάδος και ο κλάδος εστίασης της χώρας θα δώσει και πάλι ραντεβού στην HORECA 2015, στη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν κορυφαίες θεσμικές, διαγωνιστικές, εκπαιδευτικές και άλλες εκδηλώσεις, καθώς και ένα ξεχωριστό event, το εντυπωσιακό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ibrik (καφές σε μπρίκι) που θα διεξαχθεί την Παρασκεύη 6 Φεβρουαρίου. Δεκάδες δεξιοτέχνες baristi από όλο τον κόσμο πρόκειται να διαγωνισθούν στην παρασκευή καφέ με μπρίκι παρουσιάζοντας το ειδικό «τελετουργικό» τους πρόγραμμα.

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (ΞΕΕ) πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια Γενική Συνέλευση του στο πλαίσιο της έκθεσης, την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων C1 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo. Επιπλέον το ΞΕΕ σε μεγάλη εκδήλωση θα παρουσιάζει τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», μέσα από τα τοπικά προϊόντα της κάθε περιοχής και τα χαρακτηριστικά τους εδέσματα. Παράλληλα, ο ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων) θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση που αφορά στον Ελληνικό Γαστροτουρισμό και συγκεκριμένα στο «Έργο της Γαστρονομίας στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού».

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης υπογράμμισε για τη φετινή διοργάνωση ότι «οι ευρύτεροι κλάδοι του τουρισμού και της εστίασης δείχνουν ακόμα και σε περιόδους πολιτικής και οικονομικής αστάθειας, την δύναμη και την ανθεκτικότητά τους. Η έκθεση HORECA έρχεται να επιβεβαιώσει την σταθερή βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του ελληνικού τουρισμού και την ανάπτυξη του κλάδου εστίασης, με την ψήφο εκατοντάδων εκθετών και δεκάδων χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών που θα φιλοξενήσει στην επετειακή της διοργάνωση».

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη από τον Ιούλιο του 2014 έχει εξαντληθεί κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό μέτρο από τα συνολικά 45.000 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo.
Ενδεικτικό της τεράστιας αναγνωρισιμότητας και της ελκτικής δύναμης που έχει αποκτήσει η HORECA όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας με πίστη το αξίωμα πως, οι σωστά οργανωμένες και στοχευμένες εκθέσεις μπορούν να αποτελέσουν το πιο ισχυρό αντίδοτο σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.