Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Lufthansa και η Germanwings ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μεταβίβαση των αποκεντρωμένων...

Η Lufthansa και η Germanwings ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη μεταβίβαση των αποκεντρωμένων δρομολογίων

Συνολικά 115 δρομολόγια μεταφέρθηκαν από τη Lufthansa στη Germanwings Το δρομολόγιο Ντίσελντορφ-Ζυρίχη ξεκίνησε ήδη από τις 8 Ιανουαρίου 2015

German Wings

Ο Όμιλος Lufthansa είχε μια επιτυχημένη έναρξη του νέου έτους με τη μεταβίβαση του δρομολογίου Ντίσελντορφ – Ζυρίχη από τη Lufthansa στη Germanwings, την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015. Έτσι ολοκληρώθηκε, με επιτυχία αλλά και εγκαίρως, ένα από τα μεγαλύτερα διαρθρωτικά έργα που έχει αναλάβει η εταιρεία.

Το σχέδιο της νέας Germanwings παρουσιάστηκε το Δεκέμβριο του 2012 ενώ το λανσάρισμα στην αγορά έγινε την 1η Ιουλίου 2013. Η μεταβίβαση του δρομολογίου Ντίσελντορφ – Ζυρίχη σημαίνει ότι εφαρμόστηκε πλήρως η απόφαση να πραγματοποιούνται από τη Germanwingsόλα τα εντός Γερμανίας και όλα τα ευρωπαϊκά δρομολόγια εκτός των κόμβωνΦρανκφούρτης και Μονάχου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Συνολικά, η Germanwings ανέλαβε 115 δρομολόγια από τη Lufthansaκατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, με το μεγαλύτερο αριθμό δρομολογίων (52) να έχουν βάση το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

Ο CarstenSpohr, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της DeutscheLufthansaAG, δήλωσε: «Η πρώτη πτήση της Germanwings από το Ντίσελντορφ στη Ζυρίχη σηματοδοτεί την επιτυχημένη ολοκλήρωση του μεγαλύτερου –μέχρι στιγμής- έργου που θα κάνει τον Όμιλο Lufthansa περισσότερο ανταγωνιστικό. Η τοποθέτηση της νέας και σημαντικά μεγαλύτερης Germanwings αποτελεί μια ηχηρή επιτυχία. Θα ήθελαναεκφράσω την ευγνωμοσύνημουσε όλους τους υπαλλήλους, οι οποίοιέχουν εργαστείσκληράγιααυτό το επίτευγμα. Ως αποτέλεσμα του χαμηλού κόστους στο επιχειρηματικό μοντέλοWINGS, συνδυάζουμε τις προνομιακές τιμές με την συνέπεια, την ποιότητα και την ασφάλεια του Ομίλου Lufthansa. Αυτός ο συνδυασμός βρίσκει θετική ανταπόκριση τόσο μεταξύ των επιβατών όσο και στις ευρωπαϊκές αγορές. Την ίδιαστιγμή, ως εκ τούτου, η επιτυχίατου έργουθα ενισχύσειτην εμπιστοσύνηγιατηδημιουργίατης νέας μαςEurowings, η οποία θα ξεκινήσειπριν απότο τέλος του έτους».

Ο ThomasWinkelmann, εκπρόσωπος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Germanwings, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, θέταμε τις απαραίτητες βάσεις για τησυνεχή επιτυχημένη πορείατης εταιρείας. Ποτέ δεν ήμασταν μεγαλύτεροι και ποτέ δεν είχαμε ηγετική θέση σε τόσα πολλά γερμανικά αεροδρόμια. Ωστόσο, πολύ μεγαλύτερης σημασίας είναι το γεγονός ότι για άλλη μια φορά απολαμβάνουμε την επιτυχία, σε εμπορικούς όρους». Η ολοκλήρωση της μετάβασης των δρομολογίων της Lufthansa προς τη Germanwings αντιπροσωπεύει την επιτυχή ολοκλήρωση ενός μεγάλου έργου το οποίο αποτελούσε μεγάλη πρόκληση για την εταιρεία, πρόσθεσε ο κ. Winkelmann. «Ωστόσο, η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πρόκληση αξιέπαινα. Τώρα μπορούμε ναχτίσουμε πάνω σε αυτή τηνεπιτυχία».

Στο νέο δρομολόγιο της Germanwings μεταξύ Ντίσελντορφ και Ζυρίχης, θα πραγματοποιούνται 24 πτήσεις την εβδομάδα, αποτελώντας ένα από τα δρομολόγια με το μεγαλύτερο αριθμό πτήσεων από την πρωτεύουσα της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας. Η πρώτη πρωινή πτήση θα αναχωρεί από το Ντίσελντορφ στις 7.00 π.μ. Επιπλέον, θα υπάρχει μια μεσημεριανή πτήση στη 1.30 μ.μ., μια απογευματινή πτήση στις 5.05 μ.μ. και μια βραδινή πτήση στις 6.55 μ.μ. Όλες οι πτήσεις για το τρέχον χειμερινό πρόγραμμα και για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2015, που θα ισχύει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση – για παράδειγμα στο www.germanwings.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.