Αρχική Αεροπορικά Νέα Η ΑEGEAN διοργάνωσε το πιο ασυνήθιστο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν… Ένα Ρεβεγιόν στον Αέρα!

Η ΑEGEAN διοργάνωσε το πιο ασυνήθιστο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν… Ένα Ρεβεγιόν στον Αέρα!

Χαμόγελα ευτυχίας για τους 100 τυχερούς επιβάτες του Ρεβεγιόν στον Αέρα και της πτήσης 2015 που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βενετίας

Aegean_Air_Revegion_2014-5(2) Aegean_Air_Revegion_2014-5(4) Στις 22:00 παραμονή πρωτοχρονιάς του 2015 απογειώθηκε η πτήση 2015 της Aegean μαζί με τους 100 τυχερούς επιβάτες που έκαναν Ρεβεγιόν στα 30.000 πόδια λίγο πριν φτάσουν στην πανέμορφη Βενετία και αλλάξουν δύο φορές χρόνο καλωσορίζοντας έτσι δύο φορές τη νέα Χρονιά.

Aegean_Air_Revegion_2014-5(5) Εκπλήξεις, σαμπάνια και ξεχωριστές γεύσεις περίμεναν  τους 100 επιβάτες που κέρδισαν ανάμεσα στους 172.000 που συμμετείχαν συνολικά στο διαγωνισμό. Τυχεροί και τυχερές από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ταξίδεψαν για να κάνουν αλλαγή χρονιάς στον αέρα και να ζήσουν την πρώτη μέρα του έτους στο μαγευτικό προορισμό.
 
Aegean_Air_Revegion_2014-5(6)Στην Βενετία που έφτασαν τους περίμενε ένα δεύτερο ρεβεγιόν το οποίο έγινε εν πλω. Πλέοντας στα κανάλια της πόλης παρακολούθησαν τη δεύτερη αλλαγή και είδαν τον ουρανό της να φωτίζεται από τα πυροτεχνήματα. Φυσικά η βραδιά δεν τελείωσε εκεί αφού η νυχτερινή ζωή της πόλης τους περίμενε για να διασκεδάσουν με φαγητό, ποτό και χορό έως τις πρώτες ώρες της νέα χρονιάς.
 
Βαρκάδες, prosecco, τοπικές γεύσεις και μία ηλιόλουστη μέρα στη Βενετία περίμεναν τους τυχερούς επιβάτες για να απογειώσουν την πρώτη μέρα της χρονιάς τους.
Ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου και μετά την πρωινή περιήγηση στην πόλη, οι τυχεροί επιβάτες μαζί με το πλήρωμα της πτήσης μεταφέρθηκαν στο Pisani Moretta, ένα Βενετσιάνικο παλάτι του 15ου αιώνα. Εκεί απόλαυσαν ένα πολυτελές γεύμα, με τη συνοδεία μουσικής από γνωστή ορχήστρα της Βενετίας, τη Venetia  Antiqua Ensemble και τη διεθνούς φήμης σοπράνο Liesl Odenweller, πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής μετά από αυτό το μαγευτικό ταξίδι.
 
Σίγουρα το Ρεβεγιόν στον Αέρα της Aegean ήταν ένας από τους πιο πρωτότυπους τρόπους να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά!
 
Μπορείτε να δείτε όλο τους το ταξίδι εδώ στο www.revegionstonaera.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.