Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά HAPCO: Θετικές οι εντυπώσεις από την 1η Greek Tourism Expo

HAPCO: Θετικές οι εντυπώσεις από την 1η Greek Tourism Expo

HAPCO@Greek Tourism ExpoΑποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη στήριξη του σε κάθε δράση που στόχο έχει την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO στήριξε με τη συμμετοχή του την έκθεση Greek Tourism Expo, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 έως την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo υπό τη διοργάνωση της εταιρίας Leaderexpo.

Παρά τις αδυναμίες της διοργάνωσης, που δικαιολογήθηκαν από το σύνολο των συμμετεχόντων (εκθετών και επισκεπτών) για πρώτη φορά, η ανάγκη ύπαρξης μιας τουριστικής έκθεσης στην Αθήνα ήταν τόσο μεγάλη, που ώθησε τους περισσότερους να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο πρώτο αυτό εγχείρημα. Οι εντυπώσεις που άφησε καταληκτικά η έκθεση κρίθηκαν θετικές, γεγονός στο οποίο συνέβαλαν καταλυτικά τόσο το επιτυχημένο κατ’ ομολογίαν πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το αναμφισβήτητα ενδιαφέρον συνέδριο digi.travel που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά (5-6 Δεκεμβρίου 2014).
O HAPCO συμμετείχε στην έκθεση με τις εταιρίες AFEA S.A. Travel & Congress Services, La Greca D.M.C., ELIT language services, WE MAG, eventora και Davaris Creative ως συνεκθέτες, ενώ η κατασκευή του περιπτέρου του ήταν ευγενική χορηγία της εταιρίας-μέλους Vision. Εκπρόσωποι του Συνδέσμου ήταν η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Δώρα Σγάρτσου και το Μέλος Δ.Σ. του HAPCO, κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.