Αρχική Travelling News Το Travelling, στη WTM 2014, με αφιέρωμα για τα Τραίνα και τίτλο...

Το Travelling, στη WTM 2014, με αφιέρωμα για τα Τραίνα και τίτλο “Discover Greece through another perspective”

Travelling_Oct_14WTM2014_TravellingDiscover Greece through another perspective, ήταν ο τίτλος του αφιερώματος που επιλέχτηκε για την ειδική έκδοση, για την World Travel Market 2014, του μηνιαίου τουριστικού Οδηγού Hellenic Travelling.

[scribd id=246272870 key=key-s4fMXUQOSOzUzfQOZavD mode=scroll]

Ανακαλύψτε την Ελλάδα μέσα από μια άλλη οπτική γωνία, πρότεινε μέσω του φωτογραφικού αφιερώματος του, το Hellenic Travelling του μηνός Oct 2014 και συνέχιζε,
Ταξιδεύοντας με τα τρένα μπορεί να είναι βολικό. Οι ναύλοι των τρένων στην Ελλάδα είναι φθινότεροι συνήθως από τα εισιτήρια των λεωφορείων και τα τρένα σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε την ηπειρωτική Ελλάδα μέσω μιας άλλης οπτικής γωνίας.

Στις επόμενες σελίδες του αναφερόταν στα θεματικά τραίνα του ΟΣΕ, των Καλαβρύτων, του Πηλίου αλλά του Κατάκολου που πηγαίνει ξένους και Έλληνες επισκέπτες στην Ολυμπία.

Επίσης είχε μια ένα δισέλιδο φωτογραφικό αφιέρωμα στα κτίρια των Ελληνικών Σιδηροδρομικών Σταθμών, τα οποία είναι κατα το πλείστον κατασκευασμένα από την εποχή που πρωτολειτούργησαν οι Ελληνικοί σιδηρόδρομοι, σε μεταφέρουν με τη φαντασία σου σε άλλες εποχές, με εικόνες που είναι σαν να βγαίνουν από τα παραμύθια…..!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.