Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανδρεάδης: Χρονιά των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, το 2015 (Video)

Ανδρεάδης: Χρονιά των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων, το 2015 (Video)

Celestyal Cruises

Χρονιά των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, το 2015.

Πιό συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στη Travelling News, στα πλαίσια της Philoxenia 2014, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ ανακοίνωσε ότι, πρόταση του ΣΕΤΕ, ως Σύμβουλοι του Υπουργείου Τουρισμού είναι, τη νέα χρονιά, να βοηθηθούν, οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις, με στόχο να δημιουργηθούν προϊόντα, με μεγάλη ζήτηση, από την διεθνή τουριστική αγορά.

Αναφέρθηκε μάλιστα σε συγκεκριμένη μικρή παραδοσιακή ξενοδοχειακή μονάδα στη Πάρο, η οποία φέτος εφάρμοσε, το all inclusive, πρόγραμμα, με τοπικά προϊόντα και κατάφερε να λειτουργήσει 210 ημέρες με 100% πληρότητα, ενώ βοήθησε και την τοπική αγορά με την απορρόφηση μέρους προϊόντων της περιοχής.

Τα εργαλεία που μπορούν να χησιμοποιήσουν για αυτή τη στροφή σε νέα προϊόντα οι τουριστικές επιχερήσεις είναι τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ο νέος επενδυτικός νόμος.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, τόνισε επίσης ότι για να πετύχει το συγκεκριμένο εγχείρημα είναι απαραίτητη η βοήθεια των τραπεζών, καθώς και η αναμόρωση του επενδυτικού νόμου που ετοιμάζεται από το Υπουργείο, με τη βοήθεια του ΣΕΤΕ.

Επίσης ο κ. Ανδρεάδης ανέφερε ότι ο ΣΕΤΕ έχει δημιουργήσει και έχει ήδη θέσει στη διάθεση των επιχειρηματιών εργαλεία όπως ο ΙΝΣΕΤΕ, για την επιμόρφωση των στελεχών των τουριστικών επιχειρήσεων, και η Marketing Greece η οποία θα τους προβάλλει στη διεθνή αγορά.

Ώστε Πάνοπλες οι τουριστικές επιχειρήσεις, να προχωρήσουν μπροστά, με στόχο να κερδηθεί ένα ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο της διεθνούς τουριστικής κίνησης το 2015.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.