Αρχική Αεροπορικά Νέα Ανδρέας Α. Ανδρεάδης: Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον επαγγελματισμό των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Ανδρέας Α. Ανδρεάδης: Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τον επαγγελματισμό των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας

Andreas_A_AndreadisΜε αφορμή την ακύρωση της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 4 και 5 Οκτωβρίου 2014, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι θετικό το γεγονός πως με την ακύρωση της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, η κίνηση των αεροπορικών αφίξεων Οκτωβρίου θα συνεχίσει απρόσκοπτα την ανοδική της πορεία. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, παρά τη μεγάλη αύξηση, άνω του 25%, στις πτήσεις στη χώρα μας, έχουν έως σήμερα λειτουργήσει αποτελεσματικά επιδεικνύοντας επαγγελματισμό. Είναι όμως σημαντικό να αναγνωρίσουν και εκείνοι τις ευθύνες τους όσον αφορά στον καταλυτικό ρόλο που έχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού και για την θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Από την πλευρά της, η Πολιτεία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τα αυξημένα έσοδα τελών αεροναυτιλίας -ένα απόλυτα αυτοχρηματοδοτούμενο μέρος του συστήματος αερομεταφορών- προς την κατεύθυνση άμεσων επενδύσεων σε επίπεδο εξοπλισμού, εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού στον τομέα του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας. Με αυτό τον τρόπο θα είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε τη δυναμική μας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.