Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, ο επίσημος ομιλητής του δείπνου στο 13ο...

Ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, ο επίσημος ομιλητής του δείπνου στο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ

seteconferenceΟ Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, θα είναι ο επίσημος ομιλητής του δείπνου της δεύτερης ημέρας του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη» με θέμα «Τα Στρατηγικά Πλεονεκτήματα της Ελλάδος: Επενδύσεις & Ανάπτυξη».
 Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 20 και Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso και θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στο καίριο ζήτημα της διασυνδεσιμότητας της Ελλάδας, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.
 
Στις εργασίες των 2 ημερών του Συνεδρίου θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Peter Long (CEO, TUI Travel PLC), ο κ. Juan José Riveiro (Principal, The Boston Consulting Group) και ο κ. John Tercek (V.P. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).
 
Η Υπουργός Τουρισμού, κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια του γεύματος της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου, ενώ τις θεματικές ενότητες θα πλαισιώσουν καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως, ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης (Περιφερειάρχης Κρήτης), ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος (Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων) και ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος (Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου), ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (Αντιπρόεδρος, Aegean Airlines), ο κ. Γιάννης Παράσχης (CEO, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών), ο κ. Μιχάλης Σακέλλης (Πρόεδρος, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας), ο κ. Στέφανος Ησαΐας (Διευθύνων Σύμβουλος, Enterprise Greece), ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης (Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος, Dolphin Capital Investors), ο κ. Χρήστος Μεγάλου (Διευθύνων Σύμβουλος, Eurobank), ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης (Διευθύνων Σύμβουλος, ΤΑΙΠΕΔ), ο κ. Αναστάσιος Χωμενίδης (Διευθύνων Σύμβουλος, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.), ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης (Professor, Director, eTourism Lab / Deputy Director, International Centre for Tourism and Hospitality Research, Bournemouth University, UK), ο κ. Ανδρέας Birner (Managing Director, Inova Hospitality Management), ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος (Διευθύνων Σύμβουλος, TUI Hellas), ο κ. Πάνος Παλαιολόγος (Πρόεδρος, Hotel Brain), ο κ. Μιχάλης Κυριακίδης (Project Manager Voucher, ΣΕΤΕ), ο κ. Άρης Ίκκος (Επιστημονικός Διευθυντής, ΙΝΣΕΤΕ), η κ. Μαρία Φουντά (Διευθύντρια Marketing, Google Greece) και η κα. Μαριάννα Σιγάλα (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου).
 
Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του
δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, την ατζέντα όπως έχει διαμορφωθεί έως αυτή τη στιγμή, καθώς και την αίτηση συμμετοχής, μπορείτε να βρείτε στο www.seteconferences.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.