Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΜΕΡΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT

ΜΕΡΕΣ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT

Sofitel Wine Days

Ως πρεσβευτής της γαλλικής κουλτούρας, το Sofitel Athens Airport μαζί με τα Sofitel Luxury Hotels ανά τον κόσμο γιορτάζει τη συγκομιδή των σταφυλιών, η οποία στη Γαλλία πραγματοποιείται παραδοσιακά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Sofitel Athens Airport πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων με τίτλο “Sofitel Wine Days” αφιερωμένες στα εκλεκτά γαλλικά κρασιά, δίνοντας στο ελληνικό κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει τις οινοπαραγωγικές περιοχές της Γαλλίας και τα χαρακτηριστικά των ξεχωριστών προϊόντων τους. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου σε μια ξεχωριστή βραδιά με μενού 4 πιάτων και συνοδεία κρασιών από το φημισμένο γαλλικό οινοποιείο Bouchard Père et Fils.

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Sofitel Athens Airport τιμά τους Γάλλους οινοπαραγωγούς και τα φημισμένα διεθνώς προϊόντα τους. Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε κοντά δυο χώρες με τόσα κοινά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και τα ποιοτικά κρασιά» δηλώνει ο Cyril Manguso, Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport.

Πληροφορίες για τις εκδηλώσεις: https://www.facebook.com/SofitelAthensAirport/timeline

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.