Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ταξίδι εξοικείωσης στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών της Αυστρίας στη Θεσσαλονίκη

Ταξίδι εξοικείωσης στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών της Αυστρίας στη Θεσσαλονίκη

10694486_958042254221681_1203347326691716049_oΗ προώθηση και προβολή της Θεσσαλονίκης ως ιδανικός προορισμός για City Break  και incentives, υπήρξε το έναυσμα για τη διοργάνωση ταξιδίου εξοικείωσης στελεχών γνωστών αυστριακών επιχειρήσεων το διάστημα 19 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Στο ταξίδι, το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης,  συμμετείχαν στελέχη – εκπρόσωποι εργαζομένων (θεσμός ιδιαίτερα ισχυρός στις αυστριακές επιχειρήσεις) από σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς της Αυστρίας, όπως POST AG (αυστριακά ταχυδρομεία), Beamtenversicherungsanstalt (Αφαλιστική δημοσίων υπαλλήλων), Telekom Austria (Οργανισμός τηλεπικοινωνιών Αυστρίας), Bundesimmobilien (Οργανισμός ακινήτων δημοσίου) , Erste Bank (Τράπεζα), Gewerkschaft VIDA (Συνδικαλιστικό όργανο).

Αξίζει να τονιστεί ότι οι εκπρόσωποι εργαζομένων, „ Betriebsrätte“ είναι θεσμικά όργανα σημαντικών επιχειρήσεων και οργανισμών και διοργανώνουν,  εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων τους,  δύο ετήσια ταξίδια incentives το χρόνο, για τους εργαζόμενους της επιχείρησης ή του οργανισμού. Η προσέλκυση αυτών των ιδιαίτερων ομάδων, όπως και Ενώσεις Συνταξιούχων, προσδίδει μια νέα προοπτική στην προώθηση ελληνικών πόλεων και προορισμών με απώτερο στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και αύξηση της επισκεψιμότητας.

Η Θεσσαλονίκη, ένας προορισμός με πλούσια ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά, με αξιέπαινα μνημεία και μουσεία και με παράδοση στη γαστρονομία και τη διασκέδαση μπορεί επάξια να συμπεριληφθεί σε προγράμματα για city break και incentives.
Οι αναβαθμισμένες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και οι παρεχόμενες υπηρεσίες την αναδεικνύουν σε ιδανικό προορισμό καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι συμμετέχοντες έμειναν ενθουσιασμένοι από την ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, από τη φιλοξενία και τη ζωντάνια της. Σημαντικά σημεία του προγράμματος ήταν η επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας και της Μονής του Προδρόμου (14.αι.), όπως επίσης η επίσκεψη στην παραλιακή ζώνη (Επανωμή) και  η οινογνωσία στο κτήμα Γεροβασιλείου.

Χορηγοί : Hotels Makedonia Palace και Hotel Excelsior, Restaurant “be”, “Hamodrakas”   και Ouzou Melathron

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.