Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην Πέτρινη Αποθήκη της Ηετιώνιας Ακτής, το αρχιτεκτονικό εργαστήριο HELLAΣTOCK 2014

Στην Πέτρινη Αποθήκη της Ηετιώνιας Ακτής, το αρχιτεκτονικό εργαστήριο HELLAΣTOCK 2014

HellasTOCKΤο αρχιτεκτονικό πειραματικό εργαστήριο HELLAΣTOCK 2014, το οποίο αποτελεί μέρος του διεθνούς δικτύου Bellastock, θα φιλοξενήσει στους χώρους του ο ΟΛΠ Α.Ε. από 15 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου.

    Η διεθνής αυτή συνάντηση φοιτητών αρχιτεκτονικής θα λάβει χώρα στο κτίριο του SILO και στην Πέτρινη Αποθήκη της Ηετιώνιας Ακτής του Κεντρικού Λιμένα. Οι εκδηλώσεις στις οποίες θα λάβουν μέρος 200 περίπου φοιτητές και νέοι ερευνητές από την Ελλάδα και την Ευρώπη, βρίσκονται υπό την αιγίδα της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.
    Στα πλαίσια της διοργάνωσης το ελληνικό δίκτυο έχει επιλέξει ως θέμα την κρεμαστή πόλη και οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με εφελκυόμενες  και αναρτημένες κατασκευές από πανί και σκοινί, κατασκευάζοντας έτσι τα καταλύματά τους μέσα στα οποία θα ζήσουν επί 5 ημέρες οι ίδιοι.
    Ο ΟΛΠ Α.Ε., ο οποίος θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις αυτές στο χώρο της υπό δημιουργία Πολιτιστικής Ακτής Πειραιά, προσβλέπει στη συνέχιση της συνεργασίας με τους νέους έλληνες αρχιτέκτονες και στη δημιουργία ενός ακόμα happening στους χερσαίους χώρους του λιμανιού.
    Η διοργάνωση των εκδηλώσεων του αρχιτεκτονικού πειραματικού εργαστηρίου HELLAΣTOCK 2014 αποτελεί ένα ακόμη γεγονός για τον Πειραιά και έχει την ενθουσιώδη υποστήριξη της ελληνικής αρχιτεκτονικής κοινότητας. Εξάλλου η συλλειτουργία Πόλης και Λιμανιού αποτελεί κύρια επιδίωξη του ΟΛΠ Α.Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.