Home Επικαιρότητα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη τη Κυριακή 10 Αυγούστου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη τη Κυριακή 10 Αυγούστου

tempiΠροσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο Κυριακή 12.00 – 22.00 στην περιοχή της Κοιλάδας των Τεμπών για τη διευκόλυνση της επιστροφής των εκδρομέων από τα παράλια των νομών Λάρισας και Πιερίας, όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα βρίσκονται σε ισχύ από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 10 το βράδυ, είναι οι εξής:

αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη νέα εθνική οδό (Ν.Ε.Ο) Αθηνών– Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου, αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα.

οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο πρώτο πάρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου.

οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Στομίου και θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου.

“Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν” διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.