Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συνεργασία Louis Cruises και Forthnet

Συνεργασία Louis Cruises και Forthnet

Συνεργασία Louis Cruises και Forthnet NovaΗ Forthnet ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Louis Cruises, μέλος του Ομίλου Louis ο οποίος δραστηριοποιείται στον κλάδο της κρουαζιέρας και του ταξιδιού από το 1986. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της, η Forthnet θα παρέχει τις υπηρεσίες προβολής δημόσιας & ιδιωτικής θέασης της Nova, της πρώτης ψηφιακής πλατφόρμας στην Ελλάδα, σε δύο κρουαζιερόπλοια, το Louis Cristal και το Louis Olympia.  
 
Οι ταξιδιώτες των κρουαζιερόπλοιων της Louis Cruises θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν στα σαλόνια, δηλαδή στους χώρους δημόσιας θέασης, το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια Novasports, όπως: αγώνες Super League, UEFA Champions League & UEFA Europa League, Euroleague, Basket League, Volley League, καθώς και μια πληθώρα σπορ, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ.

Αντίστοιχα, στις καμπίνες των πλοίων θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής των μεγαλύτερων ειδησεογραφικών δικτύων, του νέου καναλιού Novalifε με τις πιο επιτυχημένες σειρές, ταινίες και ψυχαγωγικές εκπομπές,  των παιδικών καναλιών Disney Channel και Disney XD για τους μικρούς μας φίλους, των δημοφιλών ντοκιμαντέρ από το κανάλι History, καθώς επίσης και των ελεύθερων ελληνικών και δορυφορικών καναλιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.