Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Εκκλησιαστικό μουσείο στη Μεσσηνία

Εκκλησιαστικό μουσείο στη Μεσσηνία

Tatoulis_ChrisostomosΟ Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος κατά τη συνάντησή τους στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014, εξέτασαν τη δημιουργία εκκλησιαστικού μουσείου  στην Καλαμάτα.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας συζήτησαν επίσης το σχεδιασμό του νέου κοινωνικού προγράμματος, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020, και τη δυνατότητα οργάνωσης κοινωνικών δομών στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με το σχεδιασμό αυτό θα δημιουργηθεί σε συνεργασία της Μητρόπολης Μεσσηνίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου ξενώνας πλησίον του Νοσοκομείου της Καλαμάτας για τους νοσηλευομένους και τους συγγενείς τους, ενώ συζητήθηκε επίσης η δημιουργία camp για τα ΑΜΕΑ, με σκοπό να καλύπτει ανάγκες τους και μετά το πέρας της εκπαιδευτικής τους διαδικασίας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ.  Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.