Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διονύσου Μέρες στις Σπέτσες!

Διονύσου Μέρες στις Σπέτσες!

Διονύσου Μέρες στις Σπέτσες!Στις 18 & 19 Ιουλίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η 1η πολιτιστική εκδήλωση “Διονύσου Μέρες” στην Πλατεία Ποσειδωνίου στις Σπέτσες.  Ένας νέος θεσμός ξεδιπλώνεται στο νησί με σκοπό την ανάπτυξη του οινοτουρισμού και του γαστρονομικού τουρισμού.
spetses_festival3Σ’ ένα διήμερο οι επισκέπτες του νησιού είχαν την μοναδική ευκαιρία να γευτούν Πελοποννησιακά κρασιά εκλεκτής ποιότητας και να δοκιμάσουν θεσπέσιες παραδοσιακές συνταγές από το Σύλλογο Γυναικών, οι οποίες αξιολογήθηκαν από γνωστές κριτικούς γεύσης – κα Νανά Δαριώτη, κα Μυρσίνη Λαμπράκη και κα Νίκη Μυταρέα. Επιπλέον, στο χώρο φιλοξενήθηκε έκθεση ζωγραφικής με εξαιρετικές δημιουργίες από Σπετσιώτες καλλιτέχνες με θέμα το κρασί και την άμπελο.
Πολύτιμη ήταν η στήριξη της ΕΝΟΑΠ, της Agrino, της Barilla, της Hellenic Seaways και φυσικά του Poseidonion Grand Hotel που γιορτάζει φέτος και τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η εκδήλωση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών, του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Αρωγοί ήταν ο Σύλλογος Γυναικών Σπετσών και ο Εμπορικός Σύλλογος. Την παρουσίαση ανέλαβε η κα Νόνη Δούνια και την διοργάνωση η Vinetum και  η κα Λούση-Καίτη Σακελλαροπούλου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.