Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου: Έκπτωση 45% για τη μετάβασή σας με το ΚΤΕΛ

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου: Έκπτωση 45% για τη μετάβασή σας με το ΚΤΕΛ

Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου: Έκπτωση 45% για τη μετάβασή σας με το ΚΤΕΛΛόγω της οικονομικής κρίσης και μετά από απαίτηση πολλών θεατών για οικονομικότερη μετάβαση προς το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, το Φεστιβάλ συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τα ΚΤΕΛ Αργολίδας!

Αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας για μια από τις παρακάτω παραγωγές του Φεστιβάλ, μπορείτε να τύχετε έκπτωσης 45% για τη μετάβασή σας στο Θέατρο με το ΚΤΕΛ Αργολίδας, δηλαδή να πληρώσετε 10,00€ αντί για 19,00€:
 
08.08 Άντζελα Μπρούσκου – Βάκχες
09.08 Άντζελα Μπρούσκου – Βάκχες
Η έκπτωση ισχύει μόνο για αναχώρηση από Αθήνα και μόνο για κανονικά εισιτήρια και όχι για προσκλήσεις, ατέλειες και ομαδικές κρατήσεις.
Επίσης, όσοι έχετε ήδη έχετε αγοράσει εισιτήριο, μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.
Τιμή εισιτηρίου με επιστροφή 10.00€, εφόσον κάποιος συμπληρώσει τη συγκεκριμένη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος τουλάχιστον μια ημέρα πριν από κάθε παράσταση.
Την έκπτωση δικαιούνται και όσοι επιδεικνύουν στα Ταμεία του ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στην Αθήνα εισιτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ με ονομαστική τιμή μεγαλύτερη των 0,00€, ήτοι 5,00€, 10,00€ κ.ο.κ. (συμπεριλαμβάνονται ΑΜΕΑ, Φοιτητικά, Ανεργίας, κλπ).
Τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αναχωρούν από την Αθήνα, τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων: Κηφισού 100, τις ημέρες των παραστάσεων.
Ώρα αναχώρησης 17:00.
Διάρκεια διαδρομής 2 ώρες περίπου.
Επιστροφή από το Αρχαίο Θέατρο 15΄ μετά το τέλος της παράστασης προς την Αθήνα και τον σταθμό των υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό.

Αγγλικοί υπέρτιτλοι στις παραγωγές του Ελληνικού Φεστιβάλ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Επίσης, για πρώτη φορά φέτος στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα υπάρχουν αγγλικοί υπέρτιτλοι σε όλες τις παραγωγές του Φεστιβάλ ως εξής:

  • Δημήτρης Καραντζάς / Ελένη του Ευριπίδη (5 Ιουλίου)
  • Έκτορας Λυγίζος / Προμηθέας Δεσμώτης του Αισχύλου (12 Ιουλίου)
  • ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας & Αρτivities – Κώστας Φιλίππογλου / Φιλοκτήτης του Σοφοκλή (18-19 Ιουλίου)
  • Θέατρο Δωματίου – Άντζελα Μπρούσκου / Βάκχες του Ευριπίδη (8-9 Αυγούστου)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.