Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel and Tourist Services Ltd. κατέχει πλέον το...

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel and Tourist Services Ltd. κατέχει πλέον το πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για την Διαχείριση της Ποιότητας

Yes NavigatorLogoISO2Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services Ltd., με μακρά ιστορία στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στην κρουαζιέρα και τον εξειδικευμένο τουρισμό της Ελλάδος, έλαβε την 9η Μαΐου του 2014 πιστοποιητικό ISO 9001:2008 για την Διαχείριση της Ποιότητας, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο.

Συγκεκριμένα, η πιστοποίηση αυτή αφορά ένα πλήρες πεδίο εφαρμογής που περιλαμβάνει πωλήσεις κρουαζιερών και αεροπορικών εισιτηρίων, διεθνείς κρατήσεις ξενοδοχείων, διαχείριση προγραμμάτων εισερχόμενου τουρισμού, υπηρεσίες περιήγησης και εκδρομών, καθώς και προσφορά τουριστικών υπηρεσιών και διακίνησης επιβατών εταιρειών κρουαζιέρας.

Οι διεργασίες του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας επιθεωρήθηκαν από την TUV HELLAS, που έκρινε ότι πληρούνται όλες οι απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου. Η TUV HELLAS είναι θυγατρική εταιρεία του Γερμανικού Οργανισμού TUV NORD Group και χορηγεί πιστοποιητικά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού και του Ελληνικού Συμβουλίου Διαπίστευσης.
 
Από την ίδρυση του το 1962, η διασφάλιση της ποιότητας και η ικανοποίηση των πελατών βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών του Navigator Travel & Tourist Services Ltd. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του οργανισμού κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η πιστοποίηση ISO 9001:2008, του Navigator Travel & Tourist Services Ltd., για τη Διαχείριση της Ποιότητας με το διεθνές πρότυπο αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την αποφασιστικότητά μας στο να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που οι βασικοί μας στόχοι, δηλαδή η ποιοτική συνέπεια και η ικανοποίηση των πελατών μας, αναγνωρίζονται και μέσα από μια ενδελεχή διαδικασία διεθνούς πιστοποίησης. Δεσμευόμαστε για την αδιάλειπτη συνέχεια των προσπαθειών μας προς αυτή την κατεύθυνση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.