Αρχική Αεροπορικά Νέα H SWISS δημιουργεί και προσφέρει την απόλυτη θέση εργασίας

H SWISS δημιουργεί και προσφέρει την απόλυτη θέση εργασίας

swissairΗ Swiss International Air Lines ξεκινά τη διαδικασία πρόσληψης για μία εντελώς νέα θέση εργασίας.
Ο τυχερός υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα περάσει έξι μήνες από το φθινόπωρο του 2014 και μετά, περιοδεύοντας τον κόσμο και παρέχοντας συμβουλές στους επόμενους ταξιδιώτες για το τι θα πρέπει να επισκεφτούν.

Ταυτόχρονα, θα δοκιμάσει διάφορα  προϊόντα και υπηρεσίες της SWISS για τις οποίες θα πρέπει να στέλνει τακτικές γραπτές εκθέσεις , φωτογραφίες και βίντεο μέσω διαφόρων καναλιών σχετικά με όλες τις εμπειρίες του. Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Τις πλήρεις λεπτομέρειες της νέας θέσης  ‘’SWISS Explorer ‘’ καθώς και την αντίστοιχη διαδικασία αίτησης ,  θα βρείτε στη διεύθυνση:  www.theswissexplorer.com

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις μέχρι το μεσημέρι της 28ης Μαΐου.

Η νέα θέση SWISS Explorer είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα στην ιστοσελίδα swiss.com :

Στο πλαίσιο της πρόσφατης αναβάθμισης και ανανέωσης της ιστοσελίδας της, η SWISS έχει δημιουργήσει μια νέα πλατφόρμα ‘’World of SWISS’’ προσφέροντας μια εικονική εμπειρία της SWISS και το προϊόντων που προσφέρει τα οποία σχετίζονται άμεσα με τις αξίες και τις παραδόσεις της χώρας καταγωγής της, την Ελβετία.

Ο ‘’SWISS Explorer’’ και οι δραστηριότητές του θα συμπληρώσουν την ενότητα αυτή , παρέχοντας λεπτομερείς εκθέσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της SWISS καθώς και των πολλών πλεονεκτημάτων που προσφέρει σε όλο τον κόσμο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.