Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 44ης Γενικής Συνέλευσης Μεσογειακής Ένωσης...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 44ης Γενικής Συνέλευσης Μεσογειακής Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας (MedCruise)

medcruise logoΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 44ης Γενικής Συνέλευσης Μεσογειακής Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας (MedCruise), στο λιμάνι της Καστιγιόν της Ισπανίας. Στη συνέλευση συμμετείχαν εκτός από τις διοικήσεις των λιμένων, εξέχοντες εκπρόσωποι από τη ναυτιλιακή και λιμενική βιομηχανία, καθώς και εκπρόσωποι όλων  των εταιρειών κρουαζιέρας.
        Συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη βιομηχανία της κρουαζιέρας καθώς και οι προοπτικές της. Ανάμεσα στα θέματα που εξετάστηκαν ήταν η αειφόρος ανάπτυξη, η δημιουργία «πράσινων λιμένων κρουαζιέρας», η εφαρμογή καινοτόμων λύσεων και πρακτικών, η ενίσχυση της διεθνούς συνεργασίας κ.α. Όπως σχολίασε ο Πρόεδρος της MedCruise και Γενικός Διευθυντής του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρος Χατζάκος: «η συνεργασία μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική όταν τα λιμάνια της Μεσογείου και των γειτονικών θαλασσών δρουν συλλογικά μέσω της MedCruise».
         Σημειώνεται ότι η MedCruise εκπροσωπεί περισσότερα από 100 λιμάνια της Μεσογείου και των γειτονικών θαλασσών (Μαύρη Θάλασσα και Ερυθρά Θάλασσα).  Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης η Ένωση καλωσόρισε τρία νέα μέλη, δηλαδή τα λιμάνια της Κωνσταντινούπολης, του Τάραντα και της Τραπεζούντας, καθώς και δύο νέα συνδεδεμένα μέρη, δηλαδή τα λιμάνια  Allegra από το Μαυροβούνιο και την ένωση λιμένων B & A της Δανίας.
         Όπως είναι γνωστό η Γ.Σ. της MedCruise έχει εκλέξει το 2012 ως Πρόεδρο της τον κ. Σταύρο Χατζάκο, η δε έδρα της έχει μεταφερθεί από τη Βαρκελώνη στον Πειραιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.