Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κάτω από το νερό παντρεύτηκαν δύο Ρώσοι στην Κρήτη

Κάτω από το νερό παντρεύτηκαν δύο Ρώσοι στην Κρήτη

o-ipovrixios-gamos gamos_ipovrihios-Crete-3 gamos-ipovrihios-Crete gamos-ipovrihios-Crete-2Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή του, αποφάσισε ένα ζευγάρι ρώσων να την ζήσει κάτω από τα θαλάσσια νερά της Κρήτης.

Ενας γάμος, που έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην Κρήτη θα μείνει αξέχαστος, τόσο στο ίδιο το ζευγάρι, όσο και στους κατοίκους του νησιού. Το ζευγάρι από τη Ρωσία επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Renat Adykov και η Maria Obryvalina ήθελαν να πραγματοποιήσουν έναν γάμο που θα έμενε στην ιστορία. Και τα κατάφεραν, καθώς, η αγάπη τους τους οδήγησε, κάτω από το νερό.
 
Οι δύο 28χρονοι από το Saransk δεν είχαν εμπειρία από καταδύσεις, ωστόσο, έκαναν εντατικά μαθήματα στην Κρήτη, προκειμένου το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα. Το ζευγάρι από την Ρωσία κέρδισε ένα διαγωνισμό που διοργάνωσε ένα Καταδυτικό Κέντρο στην Κρήτη και κατάφερε να τελέσει το γάμο του κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ενας υποβρύχιος γάμος που αποδεικνύει πως η αγάπη δεν έχει όρια.

 
 
Φωτογραφίες: www.kalypsodivecenter.com
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.