Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ – 25%

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΙΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ – 25%

Το ξενοδοχείο Αργώ, στην Αγία Μαρίνα ΑίγιναςΤο ξενοδοχείο Αργώ, στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, πρωτοπόρο στις προσφορές με All Inclusive (όλα πληρωμένα), φέτος προσφέρει τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τι λέει το Ξενοδοχείο Αργώ: Η άνεσή σας είναι ο στόχος μας. Έχουμε δημιουργήσει ένα ξεκούραστο καταφύγιο που μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας μακριά από την καθημερινότητα και το άγχος. Προσφέρουμε υπηρεσίες για κάθε άτομο που θέλει να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες του, για να επιστρέψει σπίτι γεμάτος ενέργεια.

Τα δωμάτια μας: Είμαστε σε βολική τοποθεσία, πάνω στην θάλασσα και τα δωμάτια μας έχουν απλή θαλασσινή διακόσμηση και όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειαστείτε. Έχουμε καταστήσει εύκολο και ασφαλές να κάνετε κράτηση και σας δίνουμε πάντα κάτι παραπάνω από αυτό που πληρώνετε.

Το προσωπικό μας: Φιλικό και εξυπηρετικό, το προσωπικό μας. Θα βεβαιωθείτε ότι έχετε μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Αυτό είναι το σπίτι μας, και είναι αποστολή μας να σας βοηθήσουμε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας!

Τα Happenings: καθημερινά κάτι όμορφο συμβαίνει στο “Argo”, στην πισίνα, στο Spa, στην βεράντα, στο εστιατόριο, στο Bar, στις ξύλινες εξέδρες με τις ξαπλώστρες και την θαλάσσια Banana! Ένα κοκταίηλ, ένα παιχνίδι, ένα τραγούδι ή ένας χορός γίνεται η αρχή του κεφιού.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά μας για αξέχαστες διακοπές στο 2297032266.

Argo spa hotel aigina.

Το ξενοδοχείο Αργώ στην Αγία Μαρίνα Αίγινας, φέτος προσφέρει τις υπηρεσίες του στις καλύτερες τιμές.

www.argohotel.gr

 

Your Fun, our Duty.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.