Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ξενοδοχείο Ρωσικών συμφερόντων εγκαινιάστηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Ξενοδοχείο Ρωσικών συμφερόντων εγκαινιάστηκε στην Ποτίδαια Χαλκιδικής

Pomegranate hotel halkidikiΕγαινιάστηκε στις αρχές Μαϊου το ξενοδοχείο ρωσικών συμφερόντων “Pomegranate”. Αισιόδοξοι για την διατήρηση και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα μας εμφανίστηκαν στα εγκαίνια του ανακαινισμένου ξενοδοχείου ρωσικών συμφερόντων «Pomegranate» στην Ποτίδαια, που έγιναν παρουσία και του υπουργού Πολιτισμού της Ρωσίας Βλαντιμίρ Μεντίνσκι, ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου και ο γενικός γραμματέας τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος.

«Έχουμε, ως χώρα, την τουριστική κουλτούρα και την επιχειρησιακή εμπειρία να διατηρήσουμε υψηλό και να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο το τουριστικό ρεύμα» δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Θ. Καράογλου.

Αναφερόμενος στο ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση των τελευταίων χρόνων στη Β. Ελλάδα και αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία, που αντανακλούν και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Την εκτίμηση ότι από τις έως τώρα ενδείξεις διαφαίνεται ότι μπορεί να επιτευχθεί «διψήφιο νούμερο, ως ποσοστό αύξησης του τουρισμού σε σχέση με πέρυσι» έκανε ο γενικός γραμματέας τουρισμού Αναστάσιος Λιάσκος, εκτιμώντας ότι ειδικά για τους επισκέπτες από τη Ρωσία «ο αριθμός τους θα κυμανθεί στα ίδια με πέρυσι, αν όχι σε υψηλότερα επίπεδα».

Με πολύ θερμά λόγια για τις σχέσεις των δύο χωρών, την κουλτούρα,  τους κοινούς δεσμούς και τις παραδόσεις, μίλησε ο υπουργός Πολιτισμού Ρωσίας, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι.

Παραβρέθηκαν επίσης, υψηλόβαθμα στελέχη του Οργανισμού Τουρισμού της Ρωσίας και ο γενικός πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη Αλεξέι Ποπόφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.