Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Gulf Air διοργάνωσε εκδήλωση δικτύωσης για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδας

Η Gulf Air διοργάνωσε εκδήλωση δικτύωσης για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Ελλάδας

Gulf Air Hosts a Greek Travel Agent Networking Event 2 Gulf Air Hosts a Greek Travel Agent Networking Event 1Ο εθνικός αερομεταφορέας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση τουρισμού μεταξύ Μπαχρέιν και Ελλάδας

Η Gulf Air, εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν προσφάτως διοργάνωσε μία εκδήλωση δικτύωσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων (networking event) που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με στόχο να προωθήσει τον τουρισμό μεταξύ Μπαχρέιν, κρατών Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (GCC) και Ελλάδας αλλά και να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με εταιρικά προϊόντα, υπηρεσίες και εμπορικές κινήσεις.

Ο Πρέσβης της Ελλάδας σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν, Α.Ε. Δρ. Θεόδωρος Θεοδώρου, υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της Gulf Air, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες από Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία έλαβαν μέρος στην εκδήλωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air, Κος Maher Salman Al Musallam σχολίασε: «Ως εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, υποστηρίζουμε συστηματικά τη διαρκή ανάπτυξη του Βασιλείου και την ενδυνάμωση στρατηγικών δεσμών με σημαντικούς διεθνείς προορισμούς. Ως εκ τούτου, αυτού του είδους οι εκδηλώσεις παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην ενδυνάμωση του τουρισμού και της επιχειρηματικής κινητικότητας μεταξύ της Ελλάδας και του Μπαχρέιν, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής.»

Η Α.Ε. Δρ. Θεόδωρος Θεοδώρου, Πρέσβης της Ελλάδας σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν δήλωσε: «Απευθύνω τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση της Gulf Air η οποία διευκόλυνε την εκδήλωση δικτύωσης των ταξιδιωτικών πρακτόρων με στόχο την προώθηση της Ελλάδας στο Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία. Είμαστε ενθουσιασμένοι και αναμένουμε την εκ νέου είσοδο της Gulf Air στην ελληνική αγορά σε συνδυασμό με τα οφέλη που θα προκύψουν και για τις δύο χώρες.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.