Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχεία

Βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχεία

Βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχείαΤα βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχεία, γνωστά σαν βραχιολάκια εισόδου ή wristbands, από υλικό βινυλίου, είναι ασφαλές τόσο για παιδιά αλλά και υποαλλεργικό. Πιο συγκεκριμένα, όπως προαναφέρθηκαμε είναι κατασκευής από βινύλιο, με ένα πλαστικό κλιπ ασφαλέιας, ιδανικά για χρήση πολλών ημερών.

Οι δυνατότητες σε κάθε βραχιολάκι είναι οι εξής: δίδεται η επιλογή σε κάθε ξενοδοχείο να τοποθέτησει το λογότυπο της αρεσκείας του επάνω στο βραχιόλι καθώς επίσης και επιπλέον πληροφορίες, όπως το τηλέφωνο ή το website.

Τα χρώματα που θα επιλέξουμε ποικίλουν στα βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχεία. Αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να κατανοήσουμε σε ποιά κατηγορία ανήκουν οι πελάτες μας. Πιο συγκεκριμένα, για παράδειγμα, τα βραχιολάκια βινυλίου χρώματος κόκκινο, μπορεί να δείχνουν ότι ο επισκέπτης είναι halfboard από τους πελάτες που φορούν βραχιολάκια βινυλίου σε χρώμα κίτρινο που είναι all inclusive.

Στα βραχιολάκια για all inclusive ξενοδοχεία, υπάρχει επιπλέον δυνατότητα τυπώματος συνεχόμενης αρύθμισης σε κάθε βραχιόλι ξεχωριστά, χρήσιμο για να κατανοήσουμε σε ποιά κατηγορία ανήκει ο κάθε επισκέπτης.

Η Freshlime προσφέρει προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.