Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΗ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟAKTREE CAPITAL MANAGEMENT

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΗ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟAKTREE CAPITAL MANAGEMENT

Πρώτος Επιλαχών στην κατηγορία Best European Hotel Resort, στα πλαίσια του διαγωνισμού Sunday Times Travel Awards, αναδείχθηκε στις 28/11/11 στο Λονδίνο το Sani Resort.ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΝΗ ΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟAKTREE CAPITAL MANAGEMENT με στοχο την αναπτυξη μιας αλυσιδας πολυτελων ξενοδοχειων – resorts στην Eλλαδα.

Στις 26 Μαρτίου 2014 η Σάνη ΑΕ και η Oaktree Capital Management υπέγραψαν πολυετή συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη μίας νέας αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων – resorts στην Ελλάδα. Το Oceania Club στην Χαλκιδική αποτελεί το πρώτο ξενοδοχείο της νέας αλυσίδας. Η συνεργασία στοχεύει στην δημιουργία ενός νέου, υψηλού επιπέδου τουριστικού προϊόντος, ιδιαίτερα ελκυστικού τόσο για τους Eλληνες, όσο και για τους ξένους επισκέπτες, συνεισφέροντας έτσι στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού. Η αλυσίδα θα διοικείται από ανεξάρτητη, πεπειραμένη ομάδα διοίκησης, αξιοποιώντας τόσο το σημαντικό know-how της Σάνη στην δημιουργία και λειτουργία resorts, όσο και το επιτυχημένο ιστορικό της Oaktree στην υποστήριξη επενδύσεων μεγάλης κλίμακας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.