Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Πραγματοποιήθηκε η 41η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΗΜΑ (European Hotel Managers Association)

Πραγματοποιήθηκε η 41η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΗΜΑ (European Hotel Managers Association)

asa_1706 b asa_0508Η 41η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΗΜΑ (European Hotel Managers Association) πραγματοποιήθηκε από 28-30 Μαρτίου 2014 στο Μονακό στα Ξενοδοχεία Le Meridien Beach Plaza και Monte Carlo Bay Hotel & Resort.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσέφερε στους συμμετέχοντες ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο με εξέχοντες ομιλητές  σε θέματα του κλάδου όσο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Η Γενική Συνέλευση επικεντρώθηκε στο Θέμα «Αειφόρος Ανάπτυξη», καλύπτοντας όχι μόνο επίμαχα περιβαλλοντολογικά ζητήματα αλλά και θέματα λειτουργίας, φυσικών πόρων,  σχεδιασμού και υποστήριξης.

Στο επιμορφωτικό μέρος του Συνεδρίου έγινε παρουσίαση και ακολούθησε συζήτηση πάνω στο θέμα της «αειφόρου ανάπτυξης» σε συνεργασία με την περίφημη Ξενοδοχειακή Σχολή Ecole Hoteliere de Lausanne και την εταιρεία Diversey Care που αντιπροσωπεύτηκε από την  Πρόεδρό της.
Την Ελληνική – Κυπριακή Αποστολή εκπροσώπησαν τα ακόλουθα μέλη: Αφροδίτη Αρβανίτη, Ντίνος Βοντζίδης, Χρόνης Γριβέας, Φώτης Φακές, Γιώργος Σταματίου, Michel Cottray, Κώστας Τσεριώτης, Πέτρος Μαχαλεπής, Νίκος Μιχαηλίδης, Γιώργος Ιωάννου και Στέφανος Ν. Στεφάνου. 
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε η υποψηφιότητα της Κύπρου να διοργανωθεί το 2016 η 43η Ετήσια Γενική Συνέλευση στην Λεμεσό.  Η υποψηφιότητα έτυχε θερμής αποδοχής  αφού θα είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος θα διοργανώσει το General Meeting από την ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974.  Η Ετήσια Γενική Συνέλευση κάθε χρόνο φιλοξενείτε σε διαφορετική πόλη.  Στην Ελλάδα διοργανώθηκε δύο φορές μέχρι σήμερα, το 1976 και το 2004.

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε στην Ρώμη το 1974.  Σήμερα αριθμεί 426 Γενικούς Διευθυντές των πιο επιφανών ξενοδοχείων από 27 Ευρωπαϊκές χώρες, δηλαδή 350 αντιπροσωπευόμενα ξενοδοχεία, 92.000 δωμάτια, 72.000 υπάλληλοι και ένα συνολικό κύκλο εργασιών περίπου € 6 δις το χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.