Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Opening Party @ Grecotel Pallas Athena

Opening Party @ Grecotel Pallas Athena

Grecotel Pallas Athena Opening PartyΣτην καρδιά της Αθήνας στην πλατεία Κοτζιά δίπλα στο Δημαρχιακό Μέγαρο πραγματοποιήθηκε το opening party του Grecotel Pallas Athena,του νέου art boutique hotel του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στους ανακαινισμένους πολυτελείς χώρους καιεντυπωσιάστηκαν με τις υπέροχες συλλογές από έργα ιδιαίτερων designers και avant garde καλλιτεχνών που τους διατρέχουν. Τα υπέροχα ΑrtCollectionRooms, οι εντυπωσιακές PallasSuites και οι συγκλονιστικές Loft Suitesμε θέα τα φώτα της πόλης και το Λυκαβηττό αποτελούν μια μικρή ιδιωτική γκαλερί για τον επισκέπτη που απολαμβάνει ένα ξεχωριστό έργο τέχνης για τα μάτια του μόνο…

Η εξαιρετική ατμόσφαιρα στο εστιατόριο του 1ου ορόφου με θέα την νεοκλασική πλατεία Κοτζιά, οι ιδιαίτερες γεύσεις και οι ήχοι jazz μουσικής ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους ενώ τα επαινετικά σχόλια για το εγχείρημα δεν έπαψαν να κυριαρχούν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Υπενθυμίζεται ότι το PallasAthena πήρε το όνομά του από τη θεά της πόλης, έχει για σύμβολό του μια pop Αθηνά και φέρνει στο πιο ζωντανό κομμάτι της Αθήνας τη «Νέα Πολυτέλεια»: art chic αισθητική με εξαιρετικό service.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.