Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Μεσσηνία – ο νέος καινοτόμος προορισμός με σφραγίδα 4.500 ετών

Μεσσηνία – ο νέος καινοτόμος προορισμός με σφραγίδα 4.500 ετών

Costa Navarino - MessiniaΗ νέα προσέγγιση στον τουρισμό που αναδεικνύει την ειδοποιό διαφορά της χώρας μας απο άλλους μεσογειακούς προορισμούς, υλοποιείται στη νότιο Πελοπόννησο. Στη Μεσσηνία.
Η υλοποίηση του οράματος ενός ευπατρίδη βρίσκει αρωγό την Πολιτεία και τους κατοίκους της περιοχής, δίνοντας σταδιακά στη Μεσσηνία, τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη.

Η Μεσσηνία και το Costa Navarino είναι ο νέος προορισμός για τους Αυστριακούς που κατάφερε να παντρέψει αρμονικά την πολυτέλεια με τη φύση και τους φιλόξενους ανθρώπους της, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Δεν είναι μόνο οι υπέροχες, μοναδικού φυσικού κάλλους παραλίες, όπως η Βοϊδοκοιλιά, είναι τα παραδοσικά χωριά, όπως η Φοινικούντα και η Μεθώνη αλλά και πόλεις, όπως η Πύλος που με σεβασμό στην παράδοση και την τοπική αρχιτεκτονική κάνουν μαζί με τους φιλόξενους κατοίκους τη διαφορά.  

Costa Navarino – Δραστηριότητες και αυθεντικές εμπειρίες, για κάθε εποχήΤο Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας, απλά μεταφέρει τις εντυπώσεις των αυστριακών δημοσιογράφων απο ημερήσιες εφημερίδες και περιοδικά, που φιλοξενήθηκαν το διάστημα 13–16.03.14, στις απαράμιλλες εγκαταστάσεις του Costa Navarino,  και ξεναγήθηκαν στην περιοχή.

Το Costa Navarino αποτελεί κατά γενική ομολογία όχι απλά ένα premium project  αλλά ανεβάζει τον πήχυ στον τομέα των υπηρεσιών. Η αειφόρος τουριστική ανάπτυξη και η προβολή της παράδοσης μέσα απο μαθήματα τοπικής κουζίνας ή φιλοσοφικούς περιπάτους στους ελαιώνες, μαρτυρούν την ιδέα της προσέγγισης.
Η δημιουργία των φυσικών πάρκων καταδύσεων, οι ήπιες επεμβάσεις του Δήμου Πύλου, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στα κάστρα της περιοχής (Νιόκαστρο, Μεθώνη, Κορώνη) και οι ποιοτικές υπηρεσίες, στηρίζουν την υγειή τουριστική ανάπτυξη και την προσφορά εμπειριών.

Η πόλη της Καλαμάτας, η οποία αποτέλεσε την τελευταία στάση της δημοσιογραφικής αποστολής, προκάλεσε θετική έκπληξη: «μια απο τις λίγες πόλεις που συνδυάζουν τον αστικό τρόπο ζωής με τη θάλασσα», όπως παρατήρησαν  οι δημοσιογράφοι.
Η προβολή και η καλή πορεία της Μεσσηνίας και του Costa Navarino, φαίνεται τόσο απο την αύξηση των πτήσεων απο Βιέννη προς Καλαμάτα όσο και απο την παράταση της τουριστικής περιόδου.

Το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του press trip που διοργανώθηκε 13–16.03.14
Air Berlin – Flyniki (η οποία προσέφερε τα αεροπορικά εισιτήρια) πετά δύο φορές τηε εβδομάδα (Πέμπτη και Κυριακή) ενώ η Austrian Airlines κάθε Κυριακή.
Τη TEMES και το Costa Navarino για την υπέροχη φιλοξενία.
Τον Δήμο Πύλου – Νέστορος
Τον Δήμο Καλαμάτας
Τους χορηγούς εστιατόριο Poseidonia στην Πύλο
Εστιάτοριο Έλενα στη Φοινικούντα και τους τοπικούς παραγωγούς.

Στο press trip συμμετείχαν :
Diana Zwickl : Neue Kronen Zeitung (1,2 εκατ, φύλλα – μια απο τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφ. της Ευρώπης)
Alexandra Eisler : traveller
Thomas Rottenberg : TAI
Günther Pscheider : Perfect Eagle

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.