Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Θετικά τα αποτελέσματα της συνάντησης εκπροσώπων της Aegean Airlines με μέλη του...

Θετικά τα αποτελέσματα της συνάντησης εκπροσώπων της Aegean Airlines με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης

Santorini Hoteliers AegeanΣτην Σαντορίνη βρέθηκαν την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου εκπρόσωποι της διοίκησης της Aegean Αirlines με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της εταιρείας κ. Βασιλάκη προκειμένου να συζητηθούν θέματα της διασύνδεσης της Σαντορίνης τόσο σε ότι αφορά πτήσεις του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θήρας και στην συζήτηση συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, μέλη της διοίκησής της, ο Δήμαρχος Θήρας κ. Ζώρζος, ο πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης κ. Καραμολέγκος, ο πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Θήρας κ. Νομικός, ο πρόεδρος του συλλόγου εστιατόρων Θήρας κ. Ζαχαράκης κ.α.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε σειρά θεμάτων που είχαν τεθεί και ήταν γνωστά στην εταιρία μέσω επιστολών που είχαν σταλεί το προηγούμενο διάστημα από τον Δήμο Θήρας και τους επαγγελματικούς συλλόγους της Σαντορίνης, με αιτήματα μεταξύ άλλων την ενίσχυση της συχνότητας των πτήσεων των αεροπλάνων της εταιρίας από και προς το νησί καθ όλη την διάρκεια του χρόνου, την κατά το δυνατό μείωση των τιμών των εισιτηρίων κ.α.

Τα αποτελέσματα της συνάντησης ήταν ικανοποιητικά με την Aegean να ανακοινώνει την υποστήριξή της στην προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου με την αύξηση των διαθέσιμων θέσεων και της συχνότητας των πτήσεων αλλά και με την αύξηση των άμεσων συνδέσεων σε άλλους προορισμούς του Εσωτερικού.

Μεταξύ άλλων από πλευράς εταιρίας ανακοινώθηκε η δρομολόγηση οκτώ πτήσεων μεγάλων αεροσκαφών καθημερινά απο και προς την Σαντορίνη από τον Μάιο του 2014 με την δυνατότητα επιπλέον πτήσεων, καθώς και η δημιουργία στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης των υποδομών για απευθείας πτήσεις αεροσκαφών της εταιρίας από το εξωτερικό.

Παράλληλα οι εκπρόσωποι της εταιρίας δεσμεύθηκαν για την ικανοποίηση του αιτήματος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης για την παροχή δωρεάν εισιτηρίων στους δημοσιογράφους από το εξωτερικό που θα επισκέπτονται το νησί με σκοπό την προβολή του σε μέσα ενημέρωσης, καθώς και του αιτήματος που εκφράστηκε από πλευράς του Δήμου Θήρας και της Ε.Ξ.Σ. για την παροχή (50 όπως ανακοινώθηκε) δωρεάν εισιτηρίων κάθε χρόνο για την μετακίνηση ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα αεροσκάφη και βρίσκονται σε ανάγκη να μετακινηθούν.

Μετά και το τέλος της συνάντησης η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει την Διοίκηση της Aegean Αirlines για την συνεργασία της και την θετική ανταπόκρισή της στα αιτήματά της.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.