Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 36ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

Με Μεγάλη Επιτυχία Πραγματοποιήθηκε το 36ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ

ΠΑΣΥΞΕ 2014πασυξε 36ο συνεδριοTη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 36ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, στο Ξενοδοχείο HILTON PARK στη Λευκωσία.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και συνέδρους καλωσόρισε με εισαγωγική ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, κ. Χ. Λοϊζίδης, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπη, ο οποίος τέλεσε και τα εγκαίνια της Έκθεσης Προϊόντων & Υπηρεσιών.

Το τελετουργικό μέρος των εργασιών του Συνεδρίου τίμησαν επίσης με την παρουσία τους αρκετοί επίσημοι προσκεκλημένοι, τόσο από την Κυβέρνηση, τη Βουλή και Ημικρατικούς Οργανισμούς, όσο και από φορείς οργανωμένων συνόλων του ιδιωτικού τομέα.

Οι ραγδαίες αλλαγές στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, οι νέες προοπτικές που διανοίγονται για την τουριστική μας βιομηχανία και το ολοένα και πιο έντονο ανταγωνιστικό πεδίο που έχουμε ν’ αντιμετωπίσουμε μετά και από την παρατεταμένη παγκόσμια οικονομική κρίση, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς του Συνεδρίου του οποίου το γενικό θέμα ήταν:

“CAN THE HOTEL INDUSTRY PROVIDE THE POWER FOR ECONOMIC RECOVERY ONCE AGAIN?”
“What can/should we do differently this time-Taking Action Vs Theory”
“ΜΠΟΡΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ;”
“Τι διαφορετικό πρέπει/μπορούμε να κάνουμε αυτή την φορά – Με Έργα Vs Θεωρία” και υποδιαιρείτο στις ακόλουθες πέντε παρουσιάσεις:

1.    INTRODUCTORY SPEECH.
       ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ.

2.    FLIRTING WITH THE GIANTS: WHERE DO WE GO WRONG?
    ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ: ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΛΑΘΟΣ;

3.    FROM RUSSIA WITH LOVE – THE CHALLENGE
    TO ONE MILLION TOURISTS ANNUALLY.
    ΑΠΌ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ – Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ
    ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 1 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΤΗΣΙΑ.

4.    TRIPADVISOR AND ITS USEFULNESS.
    ΤΟ TRIPADVISOR ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

5.    MITIGATING SEASONALITY IN TOURISM – THE CHALLENGE
    TO 3.5 MILLION TOURISTS ANNUALLY.
    •     THE MALTA APPROACH.
    •     THE CYPRUS VISION.
    ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ
    ΓΙΑ 3.5 ΕΚ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΤΗΣΙΑ.
    •     Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ.
    •     ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Κey-note Εισηγητής του Συνεδρίου ήταν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χ. Γεωργιάδης, ο οποίος ευγενώς απεδέχθη την πρόσκληση μας.

Εξίσου σημαντικές παρουσιάσεις έκαναν οι Εισηγητές, Δρ Κ. Καδής, Πρόεδρος του ΚΟΤ, κ. G. Micallef, Αντιπρόεδρος του MALTA HOTELS & RESTAURANTS ASSOCIATION και Director των MALTA TOURISM AUTHORITY και AIR MALTA PLC, Dr Ulr. Sperl, Product & Yield Director του Διοργανωτή Ταξιδίων THOMAS COOK Ηνωμένου Βασιλείου & Ιρλανδίας, κ. Al. Sinigibskiy, Πρόεδρος και κ. Al. Burtin, Commercial Director, του Διοργανωτή Ταξιδίων TEZ TOUR της Ρωσίας, ο οποίος για πρώτη φορά περιλαμβάνει την Κύπρο στα προγράμματα του και κ. Δ. Θεοδώρου, Commercial Director EMEA, Business Listings του TRIPADVISOR. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των Ομιλητών ήταν ο κ. Αγγ. Λοϊζου, Συνεταίρος της PwC Cyprus και τέως Πρόεδρος του INTERNATIONAL SOCIETY OF HOSPITALITY CONSULTANTS (I.S.H.C.).

Στις εργασίες του Συνεδρίου συμμετείχαν πάνω από 200 Ιδιοκτήτες, Γενικοί Διευθυντές και Διευθυντικά Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων, εκπρόσωποι του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού και άλλων επαγγελματικών φορέων από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου, καθώς και του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου διοργανώθηκε επίσης με μεγάλη επιτυχία από το Σύνδεσμο, σε διπλανή αίθουσα, για 22η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών για Ξενοδοχεία, με τη συμμετοχή εκλεκτών εκθετών. Μέσα στα πλαίσια του Συνεδρίου και της Εκθεσης, ο Σύνδεσμος έχει εκδόσει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και γενικά όλους τους τουριστικούς φορείς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.