Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Γιώργος Παλιούρας: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές του ΗΑΤΤΑ

Γιώργος Παλιούρας: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος στις εκλογές του ΗΑΤΤΑ

Παλιούρας ΓιώργοςΟ σύνδεσμος μας συσπειρωμένος πρέπει να συνεχίσει για ακόμα δυναμικότερη παρουσία στα νομοθετικά, ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα που μας αφορούν όλους άμεσα.
Παράλληλα  πρέπει να είναι παρών με διεκδικήσεις στους αναπτυξιακούς μηχανισμούς και να συνεχίσει τις ενέργειες  για την αναβάθμιση του ρόλου του ταξιδιωτικού γραφείου και την προστασία τόσο του καταναλωτή ταξιδιώτη όσο και του επαγγέλματος μας.

Tονίζει στο ΤΝ ο κ. Γιώργος Παλιούρας Γενικός Διευθυντής και μέτοχός της ORANGE CRUISES  ένα από τα πρόσωπα που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τον τομέα του τουρισμού Κρουαζιέρας, σε ερώτησή μας, σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να είναι υποψήφιος  για το νέο ΔΣ του ΗΑΤΤΑ.
 
Έχω εμπειρίες από επαγγελματικούς και συνδικαλιστικούς φορείς καθότι η πολύχρονη ενασχόληση μου και η εξειδίκευση μου στον τομέα της κρουαζιέρας, τώρα πλέον ως Γενικός Διευθυντής και μέτοχός της ORANGE CRUISES, μου επέτρεψε να είμαι εκλεγμένο μέλος  στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Κρουαζιέρας – ΕΕΚΦΚ  και πιστεύω ότι αυτή η ιδιότητα μου θα συμβάλει επιπλέον και δημιουργικά  με την συμμετοχή μου στο ΔΣ του ΗΑΤΤΑ.

Δεν συμμετέχω στην διαδικασία της εκλογής για προσωπικούς λόγους, ούτε πιστεύω ότι οι συμπάθειες μεταξύ προσώπων τελικά εξυπηρετούν συλλογικούς στόχους. Έχω διάθεση για ενημέρωση και δουλειά. Κίνητρο για την υποψηφιότητα μου  είναι η αγωνία τόσο η δική μου όσο και των συναδέλφων και συνεργατών που με παρότρυναν, για το μέλλον μας μέσα στις δύσκολες συνθήκες της ύφεσης αλλά και στις αλλαγές που επιτελούνται στο σύγχρονο περιβάλλον του τουρισμού.
 
Υπάρχουν πολλοί νέοι υποψήφιοι αλλά και υποψήφιοι με προσφορά και εμπειρία στον ΗΑΤΤΑ. H επιλογή των συναδέλφων μας θα είναι δύσκολη.
Πιστεύω ότι όποιο και εάν είναι το αποτέλεσμα ο ΗΑΤΤΑ θα δυναμώσει μόνο με την δική μας μαζική συμμετοχή όχι μόνο στις εκλογές αλλά και σε όλες τις ενέργειες του συνδέσμου μας.

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Για την Ομοσπονδία

Ο Γεώργιος Παλιούρας γεννήθηκε το 1967 στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ στο Richmond College The American International University του Λονδίνου.
Στέλεχος πωλήσεων επί σειρά ετών στην Royal Olympic Cruises, Eurostar/Cruiseplan και Louis Cruises.
Το 2009 ίδρυσε την Cruisexperts Hellas ΑΕ και σήμερα είναι μέτοχος και Γενικός Διευθυντής της Orange Cruises Hellas.  
Ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Κρουαζιέρας ΕΕΚΦΚ

    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.