Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Red Bull Can You Make It, μια περιπέτεια ζωής

Red Bull Can You Make It, μια περιπέτεια ζωής

RED BU19947917LL CAN YOU MAKE IT?
Μέχρι πόσο μακριά θα μπορούσες να φτάσεις στην Ευρώπη με μοναδικό συνάλλαγμα τα κουτάκια Red Bull;

Red Bull Can You Make It, μια περιπέτεια ζωής. 100 φοιτητικές ομάδες από 27 χώρες παγκοσμίως θα ζήσουν την ανεπανάληπτη εμπειρία ενός ταξιδιού διάρκειας 7 ημερών, για περισσότερα από 1000 χιλιόμετρα, στην Ευρώπη έχοντας ως μοναδικό συνάλλαγμα κουτάκια Red Bull.  

RB Can You Make It (3)Πώς ακριβώς θα γίνει αυτό; Οι 100 ομάδες που θα επιλεχθούν με βάση τη δίψα τους για περιπέτεια, την ιδιαίτερη αίτηση συμμετοχής αλλά και την ενέργειά τους, θα ξεκινήσουν από ένα από τα τέσσερα εναρκτήρια σημεία, στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο και τη Βιέννη. Κατά τη διάρκεια του 7ήμερου ταξιδιού, οι διαγωνιζόμενοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν χρήματα ή πιστωτικές κάρτες παρά μόνο να ανταλλάσουν κουτάκια Red Bull για τη μετακίνηση, το φαγητό και άλλες ανάγκες τους με στόχο να φτάσουν στον τερματισμό, στο Βερολίνο.

Υπάρχουν 30 σημεία ελέγχου διασκορπισμένα στην Ευρώπη, έξι τουλάχιστον από τα οποία οι ομάδες θα πρέπει να επισκεφθούν για να ολοκληρώσουν με επιτυχία τον διαγωνισμό. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν επίσης να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι τους στα social media διεκδικώντας την υποστήριξη των φίλων τους.  Η ομάδα που θα φτάσει στις 11 Απριλίου μέχρι τις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα, στο Βερολίνο και θα έχει διανύσει τη μεγαλύτερη απόσταση μέσα σε 7 ημέρες, θα έχει επισκεφθεί τα περισσότερα σημεία ελέγχου, θα έχει χρησιμοποιήσει τους πιο πολλούς τρόπους μετακίνησης από κάθε άλλη ομάδα και θα έχει κινητοποιήσει το μαζικότερο δίκτυο υποστηρικτών, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια του Red Bull Can You Make It. Το έπαθλο; Ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε οποιοδήποτε Red Bull event ανά τον κόσμο.    

Φοιτητές πανεπιστημίων και τεχνολογικών ιδρυμάτων άνω των 18 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε τριμελείς ομάδες μέχρι τις 12 Μαρτίου. Χιλιάδες ομάδες θα υποβάλλουν αίτηση, μόνο οι 100 θα επιλεγούν!  Πρόκειται για ένα ταξίδι αντίληψης, περιπέτειας και στρατηγικής που σου γεννά την εξής απορία: μπορείς να τα καταφέρεις;

Δήλωσε συμμετοχή και μάθε περισσότερες πληροφορίες στο www.redbullcanyoumakeit.com

#CanYouMakeIt14

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.