Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά To ALLURE OF THE SEAS έρχεται στην Ευρώπη

To ALLURE OF THE SEAS έρχεται στην Ευρώπη

AL-Aquatheater_allureTo μεγαλύτερο και πλέον καινοτόμο κρουαζιερόπλοιο  ALLURE  OF THE SEAS εγκαινιάζει  την  πρώτη πλήρη περίοδο κατηγορίας OASIS-CLASS στην Ευρώπη.

Για σχεδόν πέντε χρόνια, το Oasis of the Seas και το  Allure of the Seas, αδελφά  κρουαζιερόπλοια που μοιράζονται τον τίτλο των  μεγαλύτερων και των πιο καινοτόμων κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, έχουν εξάψει τη φαντασία των ταξιδιωτών και έχουν χαροποιήσει  περισσότερο από δύο εκατομμύρια επισκέπτες με αξέχαστες κρουαζιέρες στην Καραϊβική.

Η Royal Caribbean International ανακοινώνει ότι, για πρώτη φορά από τότε που το Allure of the Seas παραδόθηκε στην Φινλανδία, στα τέλη του 2010, θα έλθει στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015 για να προσφέρει τη κατηγορία Oasis στη Μεσόγειο από το λιμάνι της Βαρκελώνης, στην Ισπανία.

Για το κοινό που θέλει να ταξιδέψει με τα κρουαζιερόπλοια Allure of the Seas, Rhapsody of the Seas και το Splendour of the Seas, το  καλοκαίρι  του 2015,  οι κρατήσεις ανοίγουν στις 18 Φεβρουαρίου 2014.

Το κρουαζιερόπλοιο Allure of the Seas, ξεκινώντας στις 24 Μαϊου του 2015, θα εκτελεί  κάθε Κυριακή 7νυχτα  δρομολόγια από το λιμάνι της Βαρκελώνης εκτελώντας το παρακάτω δρομολόγιο: Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Ισπανία Προβάνς (Μασσαλία), Γαλλία, Φλωρεντία / Πίζα (Λα Σπέτζια), Ρώμη (Τσιβεταβέκια) και Νάπολη / Κάπρι στην Ιταλία.  Οι ταξιδιώτες θα  μπορούν επίσης να επιλέξουν να ξεκινήσουν μια 7νυχτη κρουαζιέρα με το Allure of the Seas , μετ’επιστροφής από τη Ρώμη (Τσιβιταβέκια).
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.