Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 100% Hotel Show, ένα ανατρεπτικό event, για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού

100% Hotel Show, ένα ανατρεπτικό event, για ξενοδόχους και επαγγελματίες τουρισμού

hotelshow egkainia2
Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Τάσος Λιάσκος εγκαινιάζει την έκθεση 100% Hotel Show

hotelshow egkainia1
Από αριστερά ο κ. Δημήτρης Αντωνάκος Γεν. Δ/ντής Demand A.E., η κ. Χριστίνα Τετράδη, Υπευθ. Δημοσίων Σχέσεων ΞΕΕ, ο κ. Τάσος Λιάσκος, ΓΓ Υπουργείου Τουρισμού, η κ. Μαργαρίτα Μανούσου Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσων της έκθεσης.

Τα εγκαίνια του event πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Τάσος Λιάσκος, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του ΞΕΕ και Πρόεδρο των Ξενοδόχων Ζακύνθου, κα Χριστίνα Τετράδη.

hotelshow egkainia3
Από αριστερά ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης Γεν. Δ/ντής Τravelling News, η κ. Μαργαρίτα Μανούσου Υπευθυνη Δημοσίων Σχέσων της έκθεσης, η κ. Ελένη Αγκυρίδη Γεν. Δ/ντρια/Yπευθυνη Υλης Τravelling News, ο κ. Τάσος Λιάσκος, ΓΓ Υπουργείου Τουρισμού.

Στόχος του 100% Hotel Show δεν ήταν μόνο η ενημέρωση των ξενοδόχων για τις νέες τάσεις, αλλά και να δώσει λύσεις στο φλέγον ζήτημα που είναι η διαδικτυακή παρουσία, το distribution, η ανάπτυξη πωλήσεων καθώς και η ανταγωνιστική ανάπτυξη του ξενοδοχειακού προϊόντος.

Η καινοτόμα δομή του 100% Hotel Show απέβλεπε στην ανάπτυξη Networking & Business Development τόσο μεταξύ των εκθετών όσο και μεταξύ των επισκεπτών, με σημείο αναφοράς για όλους η ενασχόληση με τον τουρισμό. Στα ειδικά διαμορφωμένα Lounge Meeting Point Areas, ο επισκέπτης είχε την ευκαιρία να συναναστραφεί και να αναπτύξει ευκαιρίες συνεργασίας και με τους υπόλοιπους επισκέπτες του Show, όπως Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Architects, Interior Designers, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες, εμπλεκόμενες πάντα με τον τουρισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.